#4 Ristevski Kire
Születési idő 1990. 10. 22.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2020. június 6. 21:05

2020. június 6. 21:05

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
E-bajnokság e-redményhirdetés
2020. május 12. - ujpestfc.hu
Elkezdődött a felkészülés, befejeződött az online versengés

Amikor először megtudtuk, hogy a koronavírus miatt kialakult helyzetben előreláthatóan hosszabb ideig nem rendeznek összecsapásokat, sem edzéseket, azonnal azon törtük a fejünket, hogy lehetne mégis hétvégente egy kis izgalmat, szórakozást eljuttatni minden futballrajongónak ebben az ingerszegény időszakban. Hála Istennek az NB I-ben szereplő vetélytársaink is osztoztak lelkesedésünkben, és megszületett az e-bajnokság, mely egy kisvárdai megmérettetéssel kezdődött még március közepén, pont ahogy a „normális” menetrendben megtörtént volna, ha nincs a korlátozás. Ha röviden kéne összegezni az elmúlt másfél hónap történését, akkor mindenképpen meg kell említeni néhány dolgot. Nem szeretnénk foglalkozni kifejezetten az eredményekkel, bár voltak gólzáporos mérkőzések és szebbnél szebb megmozdulások, mégis úgy gondoljuk, hogy ez az összefogás túlmutatott azon, hogy végül is ki állhatott fel győztesen a fotelból. Bár játékosaink és ellenfeleink egyaránt nem vették félvállról a meccseket, mindenki kő keményen odatette magát, ahogy az egy szenvedélyes sportemberhez illik, egészen addig, amíg nem hallatszódott a 90 perc végét jelentő hármas sípszó.

Reméljük, hogy szurkolóinknak is hasonlóan élvezetes perceket okozott szombatonként ez a szűk 1 óra. Tudtuk, hogy ez nem pótolhatja az igazi focit, de hát a maradj otthon ideje alatt mégiscsak üdítő volt minden újdonság.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki rendelkezésünkre állt, név szerint a kisvárdai Jelena Richárdnak, a kispesti Nagy Gergőnek, a debreceni Haris Attilának és a mezőkövesdi Cseri Tamásnak, hogy jelenlétükkel emelték ennek az e-rendezvénynek a színvonalát. Köszönet még Rekálnak, no meg a sors kegyeltjének, ifjú drukkerünknek, Hallay Zalánnak, ahogy természetesen saját játékosainknak is, Csongvai Áronnak és Banai Dávidnak.

Nem tudunk elégé hálásak lenni azoknak, akik élőben követték hétről hétre az e-seményeket, és azoknak, akiknek a segítségével közösen gyűjtöttünk az OMSZ-nak, ezzel is támogatva őket ezekben a nehéz időkben.

Ugyan eredményt nehéz hirdetni, mert ellenfeleinknek csak egy esélye volt a bizonyításra, mégsem tudunk elmenni szó nélkül amellett, hogy kapusunk, Banai Dávid minden egyes e-mérkőzésen helyt állt. Mit helyt állt? Egyszer sem kapitulált, makulátlan mérleggel zárta e-mérlegét!

Úgyhogy győztest megnevezni talán nem illendő, de az biztosan kijelenthető, hogy nekünk született egy e-bajnokunk! Szép volt, Bana!

 

#4

Ristevski

Kire

#4 Ristevski Kire