#6 Nwobodo Obinna
Születési idő 1996. 11. 29.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Menjen a busz! Szurkolói információk hétvégére!
2020. június 18. - ujpestfc.hu
Hatósági döntés értelmében fanatikusaink különbuszokkal tudják megközelíteni a szombati mérkőzés helyszínét.

OTP Bank Liga 31. forduló, június 20. (szombat), 21.05, Ferencvárosi TC - Újpest FC, kapunyitás 19.00-kor.

A korlátozások feloldása lehetőséget ad, hogy újra megtöltsük a Groupama Aréna vendégszektorát, ám a biztonsági intézkedések kötelező elemeit is hozza magával. Az idei szezon utolsó derbijének gyülekezője a Szusza Ferenc Stadion előtt lesz

Javasoljuk, ha autóval érkeztek, hogy a Stadionnál parkoljatok, vagy a Megyeri úti Tungsram parkolóban, mert a hazai csapat nem tud parkolóhelyet biztosítani, továbbá a rendőrség az Albert Flórián utat zárni fogja. A biztonságos oda-és visszajutás érdekében javasoljuk a szervezett buszos utazás igénybevételét. A mérkőzést követően a buszok egyből vissza is szállítanak titeket a stadionhoz.

A szervezett buszos utazás részletei a következők. Gyülekezni a Megyeri út. 13. alatt lehet majd szombaton a stadion főbejárata mellett (a gyülekezés ideje alatt kinyitjuk az A1-es büfét is).

17.30-tól várjuk lila-fehér szimpatizánsainkat a szentély elé, az első busz a rendelkezésre álló járművekből 18.30-kor indul el, a buszok kettesével indulnak, míg az utolsó 19.30-kor gördül ki a stadion elől. A buszokra csak az első ajtón lehet majd felszállni a meccsre szóló belépőjegy felmutatásával. 

Nagyon fontos, hogy a rendőrség kéri a buszokon az arcok eltakarását, tehát maszk, vagy (szurkolói) sál viselése KÖTELEZŐ.

BELÉPTETÉSI SZABÁLYOK:

Szurkolóink a sportrendezvény helyszínére (Groupama Aréna, Budapest IX. kerület Üllői út 129.) akkor léptethetők be, ha:

a kialakított gyülekezőhelyen (Budapest IV. ker. Megyeri út, Szusza Ferenc Stadion I. kapu) 2020. június 20-án 17:30-tól 19:30-ig terjedő időszakban megjelennek, és ott érvényes belépőjeggyel és személyazonosságot igazoló okmánnyal belépésre jelentkeznek. A Szusza Ferenc Stadionnál kialakított ellenőrző ponton alávetik magukat a jegyellenőrzésnek, együttműködnek a rendezőkkel és a rendőrség munkatársaival, vállalják, hogy a rendező felszólítására igazolják személyazonosságukat, nem állnak nyilvánvalóan alkohol, kábítószer vagy más bódító hatású szer befolyása alatt, nem tartanak maguknál szeszes italt, kábítószert, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti, amelynek birtoklását jogszabály, a sportrendezvényre való bevitelét a szervező megtiltotta, /pl.: szúró-vágóeszköz, lőfegyver és annak utánzata, hanggránát, pirotechnikai eszközök, palackozott- dobozos ital és étel, spray, esernyő, és minden olyan tárgy, melynek eldobása sérülést okozhat/nem birtokolnak mások iránti gyűlöletre uszító feliratot, zászlót vagy jogszabály által tiltott jelképet. Tudomásul veszik, hogy az előzetes ellenőrzés és ott tartózkodás, valamint a szervezett buszos utazás ideje alatt róluk kép- és hangfelvétel készül a rendőrség munkatársai által.

Abban az esetben, ha szurkolóink a rendezvényre be nem vihető tárggyal érkeznek, (és birtoklása jogszabály által nem tiltott) és annak biztonságos megőrzését már nem tudják megoldani, a stadionnál átvételi elismervény ellenében átveszik tőlük a megőrzendő tárgyat. Az átvett tárgyak őrzését, visszaadását az Újpest FC biztonsági szolgálata végzi. Ha a megőrzött tárgyakért annak tulajdonosa a mérkőzés befejezésétől számított két órán belül nem jelentkezik a stadionban, akkor az átvételt végrehajtó a felelős őrzés szabályai szerint jár el. Ebben az esetben a tulajdonos az adott tárgyat székházunk (1044 Megyeri út 13.) portáján veheti át, minden munkanapon 9 órától délután 5 óráig.

II. Eltávolításra kerül, nem vehet részt a szervezett utazásban az, aki:

az ellenőrző ponton belépett, de ezt követően a rendezők és a rendőrség kérésének nem tesz eleget, a biztosított külön buszokra nem száll fel az előzetes ellenőrzést követően (amelyekre a fentebb felsorolt tiltott, tárgyak, eszközök, étel és ital nem vihetők fel) illetve az utazás során agresszív erőszakos magatartást tanúsít, illetve nem működik együtt a rendezőkkel és a rendőrséggel.

A gyülekező-ellenőrző pont előtti területen, beléptető folyósok előtt megállni (kivétel: jegyellenőrzés), azokat eltorlaszolni szigorúan tilos!

III. Kiegészítések:

A Groupama Aréna vendégszektorába CSAK a külön busszal, szervezetten utazó szurkolóink léphetnek be. Az a szurkoló, aki nem a szervezett és meghirdetett jegyellenőrzést, utaztatást választja, nem tudja megközelíteni a vendégszektor bejáratát, és nem léptethető be a sportrendezvény helyszínére. Az utazás megkezdése csak a rendőrség és a kísérésben részt vevő rendezők utasításai alapján lehetséges. A gyülekezési helytől az első busz 19.00-kor indul, míg az utolsó 20.30-kor hagyja el a Megyeri utat és indul el a Groupama Arénába. Az a szurkoló, aki az utaztatás feltételeit megszegi, illetve nem hajlandó a kísérést végzőkkel együttműködni, a mérkőzést nem látogathatja.

A derbit követően arra kérjük kedves szurkolóinkat, hogy minél előbb töltsék meg a Szusza Ferenc Stadionba induló buszokat.

Szurkolói molinók, drapériák

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy péntek délig (június 19.) a biztonsag@ujpestfc.hu oldalra küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.

A Groupama Aréna Pályarendszabályának változatlanul hagyása mellett, a megjelölt mérkőzés vonatkozásában a fenti feltételek betartása nélkül a vendégszektorba a résztvevő nem léptethető be!

Tisztelettel kérjük a mérkőzésre jeggyel rendelkező szurkolóinkat a fenti tájékoztató tudomásulvételére.

Pályarendszabály

Az alábbi linken elérhető a Groupama Aréna érvényben lévő pályarendszabálya. Kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy figyelmesen tanulmányozzák át a SZABÁLYZATOT.

 

#6

Nwobodo

Obinna

#6 Nwobodo Obinna