#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.
ON-TOUR: vasárnap irány Diósgyőr
2014. december 3. - ujpestfc.hu
Utazási információk a Diósgyőri VTK elleni bajnoki mérkőzésre - friss

A 2004. évi I. számú törvény a Sportról rendelkezései szerint, az Újpest FC szurkolói utazást szervez a DVTK elleni mérkőzéseinkre

DVTK – Újpest FC labdarúgó mérkőzés

Szervezett utazás

 1. Az utazás belföldi utazás
 2. Az utazási találkozó: 2014. december 7. vasárnap 13:30 óra
 3. Utazás kezdési időpontja: 2014. december 7. vasárnap kb. 14:00 óra
 4. Az utazás várható befejezése: 2014. december 7. vasárnap kb. 21:30 óra
 5. A találkozó, az indulás és érkezési helye: Szusza Ferenc Stadion (1044 Budapest, Megyeri út 11-13.) Megyeri úti Főbejárat előtti parkoló
 6. Utazás tartalmazza: utas szállítás, biztosítás és mérkőzésbelépő
 7. Utazás módja: buszos utazás
 8. Az utazás díja: 7500 Ft/fő
 9. További információ: itt (ÁSZF)
 10. Az utazás elindítása minimális létszámhoz (40 fő) kötött
 11. Utazás feltételei: lásd általános szerződési feltételek
 12. Jelentkezési lap letölthető: itt (a jelentkezési lapon kért adatokat kötelező megadni)
 13. Jelentkezés: utazas@ujpestfc.hu, illetve bescannelt jelentkezési lapot a +361 231 00 89 telefax számon
 14. Utazás kódja: 1885/07/2014

Kérjük szurkolóinkat, hogy a Jelentkezési lap megküldése előtt, legyenek szívesek tájékozódni az Általános Utazási Szerződési Feltételekről: itt.

 

Egyéb utazási információk

Szurkolóinknak a Diósgyőri Stadionhoz az alábbi megközelítési lehetőségeket ajánljuk:

AUTÓVAL:

Autóval Miskolc körülbelül 185 km-re fekszik Budapesttől. A város megközelítéséhez az M3-as autópályát javasoljuk, amin kb 145 kilométert kell megtenni, majd le kell kanyarodni az M30-as útra, ahol további 30 kilométert kell vezetni.

A borsodi megyeszékhelyre érkező szurkolóinkat a rendőrség az M30-as autópálya Miskolc Déli lehajtója melletti Auchan (régi CORA) áruház parkolójában gyülekezteti, ahonnan a drukkerek szervezett formában, rendőri felvezetés és kíséret mellett utazhatnak tovább a stadionhoz.

Mindenképp tehát az autópálya Miskolc Déli lehajtót ajánlja menetvonalként a hatóság, mert a várost a Miskolc Északi lehajtóján megközelítő vendégszurkolókat a rendőrség visszairányítja az említett gyülekezőhelyre, ahonnan kizárólag rendőri felvezetés és kíséret mellett utazhatnak tovább a stadionhoz.

Vonattal

Vonattal érkező szurkolókat is bekísérik a pályaudvarról.

Pénztár, ügyelet

Több turnusban, érkezési sorrendtől függően kísérik be szurkolóinkat a stadionba a rendőrök, ahol parkolni a stadion vendégszektora előtt lesz lehetőség. A mérkőzés napján nem lesz vendégpénztár a DVTK stadionban.

A mérkőzés helyszínén lesz egészségügyi ügyelet, büfé és a hazai klub ígérete szerint kulturált mellékhelyiség is.A mérkőzés után

Távozásnál az autókat (ezeket is több turnusban) és a buszokat külön kísérik ki a rendőrök, az esetleges várakozás miatt a rendező klub és a rendőrség tisztelt szurkolóink türelmét kéri. Hazafelé tapasztalták azt a problémát, hogy a kútüzemeltetők bezárják a kutakat, ezért hazafelé egy benzinkút ki lesz nyitva (OMV kút (82 km), ahol ott lesznek a rendőrök és a rendezők is), kérjük a szurkolók szíves együttműködését.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az autópályára csak érvényes autópálya-matricával lehet felhajtani, a tíznapos matrica ára 2975 forint. Az autópálya-matricát SMS-ben is meg lehet váltani, szolgáltatótól függően a 06/20/30/70 – 8100 100 –as telefonszámra kell elküldeni a gépkocsi rendszámát.

 

Felhívás a szurkolókhoz!

Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatunkat, tartózkodjanak a rasszista és antiszemita megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben klubunk komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó Szövetségtől.

Akinél pirotechnikai eszközt, tiltott önkényuralmi jelképet, pályarendet sértő eszközt (pl.: szúró-, vágóeszköz) találnak, nem léphet be a létesítmény területére. Ez a szigorú intézkedés fokozottan vonatkozik az ittas egyénekre, akik még érvényes jegy birtokában sem léphetnek be a stadionba.

A félreértések elkerülése miatt hangsúlyosan felhívnánk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az MLSZ továbbra is szankcionálja a pirotechnika használatát. Továbbá kérjük szurkolóinkat, hogy tartózkodjanak a hanggránátok használatától is.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a transzparensek tekintetében is változott az MLSZ Biztonsági Szabályzata. Ezek alapján már nincs szükség a mérkőzésre a rendőrség és a Szövetség engedélyére ahhoz, hogy valaki szurkolói transzparenst vigyen be a mérkőzésre. Azonban változott jogszabályok szerint, az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az Országgyűlés 2011. július 11-én elfogadta a sporthuliganizmus jelensége elleni fellépés érdekében szükséges, egyes törvények módosításáról szóló törvényt. A törvény 2011. szeptember 1-én lépett hatályba. Az Újpest FC – az MLSZ-szel együttműködve – már közzé tette a szurkolókat is érintő jogszabályokat, illetve jogszabály-módosításokat. A megváltozott jogszabályok IDE KLIKKELVE olvashatóak!

Tájékoztatjuk továbbá a szurkolóinkat, hogy az Sztv. új rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatály alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko