#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.
Szervezett utazás a Groupama Arénába
2014. december 2. - ujpestfc.hu
A buszos utazás 4 órától és fél 5-től indul

Szurkolói információk

A mai Ferencvárosi TC-Újpest FC Ligakupa mérkőzés helyszínét csak szervezett utazás keretében lehet megközelíteni. A részletes információkért kérjük, olvassák el a rendező klub pályarendszabályát az alábbi linken.

Klubunk szeretné felhívni tisztelt szurkolóink figyelmét arra, hogy a Ferencvárosi TC kérésére, amelynek klubunk partneri együttműködés keretében meg kíván felelni, a ma megrendezésre kerülő Ligakupa mérkőzést csak szervezett, buszos utazás keretében lehet megtekinteni. Az FTC és klubunk a rendőrséggel és más érintett résztvevőkkel együtt annak érdekében alakította ki a szervezett utazás feltételeit, hogy a buszos utazás során biztonságos és kulturált körülmények között közelíthessék meg szurkolóink a Groupama Aréna szektorait. Ennek érdekében, a BKK ígéretében bízva tiszta és rendezett állapotú, illetve a túlzsúfoltság elkerülésére elegendő mennyiségű busz áll majd vendégeink rendelkezésére.

A rendezvényt tehát csak a szervezett buszos utazáson keresztül lehet megtekinteni, a mérkőzésre még jegy ellenében sem lehet belépni, amennyiben nem az utazás résztvevője.

A buszos utazás megkezdése előtt a Megyeri úton nem teljeskörű ruházat és jegy előszűrést végzünk. Az első busz 16:00-kor indul el a rendezvény helyszínére, a második busz 16:30 órakor hagyja el a Szusza Ferenc Stadiont. A Groupama Arénában a szervező klub munkatársai végzik majd a jegyellenőrzést és a ruházatátvizsgálást.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatunkat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben klubunk komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

A félreértések elkerülése végett hangsúlyosan felhívnánk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az MLSZ továbbra is szankcionálja a pirotechnika használatát. Továbbá kérjük szurkolóinkat, hogy tartózkodjanak a hanggránátok használatától is.

A szabálysértésekkel kapcsolatban bővebb információkat ide kattintva olvashatnak.Szervezett utazás

Helyszín:

1044 Budapest, Megyeri út 13., Szusza Ferenc Stadion, Megyeri út felőli parkoló

Időpont:

2014. december 2., 16:00, 16:30 órás indulások

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián