MOL Fehérvár FC - Újpest FC
2020. október 4. 20:00

2020. október 4. 20:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Értékes pontokat hullajtott el második csapatunk a Szeged ellen
2020. szeptember 15. - ujpestfc.hu
Nem sikerült jól a mórahalmi túra.

Az előző fordulóbeli fölényes győzelem után, esélyesként érkeztünk vasárnap délután a dél-alföldi pályára. Nem sikerült azonban átmenteni a jó formát, főleg támadásban akadozott a játékunk, és ellenfelünk kihasználta két megingásunkat is hátul, így otthon tudták tartani a három pontot. A srácok vezetőedzőjét, Mundi Viktort kérdeztük, ő hogyan látta a meccset az alapvonal mellől:

„Jól kezdtük a találkozót, akár az első 10 percben el is dönthettük volna a mérkőzést. Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, az első igazi ellentámadásból be is találtak a szegediek, de aztán sikerült szinte a középkezdésből kiegyenlíteni. Sajnos a mai napon nem igazán voltunk élesek, nem ment a játék, és ugyan ők sem voltak sokkal jobbak, a második félidőben egy pontrúgásból megszerezték a győztes gólt. Egyáltalán nem voltam elégedett a mutatott teljesítménnyel, a legtöbben jóval a képességszintjük alatt teljesítettek. Előzetesen ponttal, pontokkal számoltunk ezzel az összecsapással kapcsolatban, talán a rutintalanságnak is betudható, hogy nem így lett, de ki fogjuk elemezni a történteket. Most van két hetünk a következő bajnoki fordulóig, bőven van időnk kijavítani a hibákat.”

NB III Közép csoport, 10. forduló

Szegedi VSE - Újpest FC II 2-1

Gólszerzők: Göncző László 17', Beretka Péter 59', illetve Fehér Csanád 19’

A kupamérkőzések miatt a következő kört csak szeptember 27-én rendezik a hamadosztályban, ekkor a Rákosmente FC csapatát fogadjuk hazai pályán, a Csepel Stadionban 11 órától.