#19 Mijusko Bojovic
Online megvásárolhatóak a jegyek a PMFC elleni mérkőzésre
2014. augusztus 4. - ujpestfc.hu
A találkozóra a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet elővételben jegyet vásárolni

Felkerült a meccsjegy.mlsz.hu oldalra csapatunk PMFC-MATIAS elleni szombaton 18:30 órakor kezdődő mérkőzése. Az Újmecsekaljai Stadion vendégszektorába a jegyek  1400 forintba kerülnek, a hazaiak kérik szurkolóinkat, hogy, aki teheti, vegye meg elővételben a jegyet, elkerülve ezzel a helyszíni sorban állást.

Szurkolóink számára a pécsi stadionban megszokott, kapu mögötti szektor áll majd rendelkezésre. A PMFC arról tájékoztatta klubunkat, hogy a vendégszektorba is lehet majd diák és nyugdíjas jegyet kiváltani 1000 forintért. Diákjegy vásárlására érvényes diákigazolvány, nyugdíjasjegyre pedig személyi igazolvány felmutatása után van lehetőség a helyszínen. Az Újmecsekaljai Stadion pénztára szombaton 16:30 órától várja a szurkolókat. A hazaiak tájékoztatása alapján továbbá a 14 év alatti és 65 év feletti szurkolók ingyen léphetnek be a stadionba az interneten is megvásárolható regisztrációs jeggyel, de ez utóbbi a helyszínen már 200 forintba kerül. Szurkolóink a helyszínen a 7-es kapunál tudnak jegyet vásárolni, ezt a Szigeti út felől lehet megközelíteni.

A Megyeri úti pénztárban ezúttal nincs lehetőség elővételre. A Szusza Ferenc Stadionnál található pénztárakban a bérletárusítás, valamint a szurkolói kártyák kiváltása folytatódik hétfőn, szerdán és pénteken 17:00 és 20:00 óra között.

#19

Mijusko

Bojovic

#19 Mijusko Bojovic