#5 Litauszki Róbert
Születési idő 1990. 03. 15.
Szurkolói információk a DVTK elleni mérkőzésre
2014. augusztus 1. - ujpestfc.hu
A Diósgyőr elleni hazai szezonnyitó vasárnap 20:30 órakor kezdődik

Csapatunk vasárnap 20:30 órától a DVTK együttesét fogadja a Szusza Ferenc Stadionban.

A mérkőzésre elővételben pénteken 17:00 és 20:00 szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között lehet megvásárolni a Megyeri úti külső pénztárban. A személyes elővételen kívül a belépőket online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is meg tudják vásárolni   Jegyvásárlásról, valamint a beléptetéssel kapcsolatos információkról ide kattintva olvashat.


A mérkőzés napján szurkolóink számára az elővételi jegypénztár 16:30 órától tart nyitva. A többi pénztár, valamint a kapuk 19:00 órakor nyitnak ki. A találkozó napján kizárólag a Mildenberger utca felől lehet megközelíteni a stadiont, a Megyeri úti beléptető kapuk és pénztárak nem lesznek nyitva! A rendőrség kérésére a DVTK szurkoló a helyszínen nem tudják megvásárolni a jegyeket.Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzés előtti sorban állás elkerülése miatt éljenek az elővételi lehetőséggel, vagy vasárnap legalább egy órával a mérkőzés kezdete előtt érkezzenek meg a jegypénztárakhoz!

A Stadionbiztonság Projekt (amelyről bővebben itt olvashatnak) keretében felszerelt belépető rendszer teljes körűen működik majd, így a mérkőzésre regisztráció szükséges. A szurkolói regisztrációval kapcsolatos kérdésekre az Újpest FC biztonsági igazgatója a  tavalyi bajnoki rajt előtt igyekezett válaszolni, az írást ide kattintva olvashatja. Kérjük, a rendszer, valamint az azt szükségessé tevő törvény megismerése miatt, amennyiben lehetőségük van rá, olvassák el a bejegyzést. 

A mérkőzés napján a Megyeri úti pénztárak zárva tartanak, szurkolóink kizárólag a Mildenberger utca felől tudják megközelíteni a Szusza Ferenc Stadiont, illetve csak a Mildenberger utcai pénztáraknál tudják megvásárolni a belépőket.

A mérkőzés biztonsági szempontból kiemelt kockázatú, így a mérkőzés alatt belső kordon választja el a játékteret a nézőtértől, és lesz belső rendőri biztosítás is. Klubunk – a IV. kerületi kapitánysággal együttműködve – fokozottan ügyel majd a mérkőzés zavartalan lebonyolítására, a szigorított ruházatátvizsgálástól kezdve a stadionból történő kiléptetésig bezárólag. Továbbá a mérkőzés előtt, alatt és után a műfüves pálya is le lesz majd zárva, így kérjük azon szurkolóinkat, akik a Baross utcai parkolóban helyezik el gépkocsijukat, hogy ne a műfüves pálya mellett közelítsék meg a stadiont, hanem az edzőpálya mellett lévő kapun fáradjanak ki a Mildenberger utcára.A Megyeri út Irányi Dániel utcáig tartó szakasza lezárásra kerül, ezért ismételten felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy kizárólag a Mildenberger utca felől léphetnek be a stadion területére! Kiléptetéskor szintén a Mildenberger utcai kapuk állnak majd szurkolóink rendelkezésére. A Váci út a vendégszurkolók érkezésékor és távozásakor szintén lezárásra kerül, így arra kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint más útvonalon közelítsék meg, illetve hagyják el  a Szusza Ferenc Stadiont. 

Felhívás szurkolóinkhoz!

Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatunkat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben klubunk komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

A félreértések elkerülése miatt hangsúlyosan felhívnánk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az MLSZ továbbra is szankcionálja a pirotechnika használatát. Továbbá kérjük szurkolóinkat, hogy tartózkodjanak a hanggránátok használatától is.

A szabálysértésekkel kapcsolatban bővebb információkat ide kattintva olvashatnak. 

Kérjük, szurkolóinkat, hogy ismerjék meg az Újpest FC Pályarendjét (mely elérhető egyrészről a honlapon itt, másrészről a beléptetési pontokra felszerelt információs táblákon magyar, angol és német nyelven), mert néző a sportrendezvény helyszínére csak ezek betartása esetén léptethető be. A nézők a biztonsági előírások be nem tartása esetén, érvényes jegy birtokában sem léphetnek be a stadionba!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a transzparensek tekintetében is változott az MLSZ Biztonsági Szabályzata, azokat ismét engedélyeztetni kell. Erről bővebben itt lehet olvasni.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az Országgyűlés 2011. július 11-én elfogadta a sporthuliganizmus jelensége elleni fellépés érdekében szükséges, egyes törvények módosításáról szóló törvényt. A törvény 2011. szeptember 1-én lépett hatályba. Az Újpest FC – az MLSZ-szel együttműködve – már közzé tette a szurkolókat is érintő jogszabályokat, illetve jogszabály-módosításokat. A megváltozott jogszabályok IDE KLIKKELVE olvashatóak!

Tájékoztatjuk továbbá a szurkolóinkat, hogy az Sztv. új rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatály alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.

Felhívjuk a stadion területén parkoló VIP szektoros vendégeink figyelmét, hogy a mérkőzés után körülbelül 30 perces türelmüket kérjük, mert a vendégszurkolók elvonulását meg kell várniuk. A stadion többi szektorában helyet foglalókat ez nem érinti, mert a tervek szerint (amelyről a helyszínen dönt a rendőrség) a hazai és a vendégközönség kiléptetése egy időben fog történni. Egyben tájékoztatjuk a stadionba kilátogató szurkolóinkat, hogy a rendőrség a mérkőzés előtt, alatt, vagy után a Tribün-A Terasz "jobb" mögötti területet adott esetben lezárhatja. VIP-vendégeink az alábbi ábrán található útvonalon juthatnak be a székházba.

Belépés VIP-vendégeink számára:

(Nagyobb méretű képért kattintson az ábrára!)

Kérjük azon szurkolóinkat, akik a Baross utcai parkolóban helyezik el gépkocsijukat, hogy ne a műfüves pálya mellett közelítsék meg a stadiont, hanem az edzőpálya mellett lévő kapun fáradjanak ki a Mildenberger utcára.

#5

Litauszki

Róbert

#5 Litauszki Róbert