#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.
Szurkolói és utazási információk a szezonnyitóra
2014. július 24. - ujpestfc.hu
Szombaton 20:30 órakor a Szombathelyi Haladás otthonában kezdjük a 2014/2015-ös szezont

Csapatunk az OTP Bank Liga 2014/2015-ös szezonjának első fordulójában a Szombathelyi Haladás otthonában lép pályára. A találkozó szombaton 20:30 órakor kezdődik.

Az alábbiakban a mérkőzéssel kapcsolatos fontosabb szurkolói információkat foglaljuk össze.

Jegyvásárlás:

A vendégszektorba összesen 950 db jegy áll a vendégszurkolók rendelkezésére, amelyek Szombathelyen, valamint a meccsjegy.mlsz.hu oldalon kerülnek értékesítésre. A vendégbelépők egységesen 1400 forintba kerülnek.

A meccsjegy.mlsz.hu weboldalon a Haladás-címerre kattintva elővételben megvásárolhatók a jegyek, amely otthoni kinyomtatása révén elkerülhető a stadion jegypénztárában való sorban állás.

Az online felületen ugyanúgy regisztráció szükséges, mintha a helyszínen váltanák meg a belépőket. Az interneten maximum hat jegyet lehet egyszerre megvásárolni, fizetni kizárólag bankkártyával lehet. Felhívjuk tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a beléptetéskor a rendezők az otthon kinyomtatott jegyeken található adatokat is összevetheti a személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél adataival, így kérünk minden szurkolót, hogy valós adatait adja meg a jegy online vásárlásakor is! Ehhez kapcsolódóan a felhívjuk a mérkőzésre látogatók figyelmét, hogy a fiktív adatokat tartalmazó jeggyel belépni kívánó szurkoló bűncselekményt követ el. Az ilyen eset rendőri intézkedést és büntetőeljárást vonhat maga után.

Helyszíni és online jegyvásárlás esetén a szurkoló köteles megadni:

  • nevét
  • születési dátumát
  • születési helyét

Beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy arcképes igazolványt is hozzanak magukkal a szurkolók.

A szombathelyi stadion vendég jegypénztára 18:30 órakor nyit a mérkőzés napján.

Szurkolói kártyára a hazaiak tájékoztatása alapján nincs szükség.

Gépkocsi parkolás:

Szurkolóink a Kenderesi utcában kialakított parkolókban tudják járműveiket elhelyezni, amely nagyjából 500 m-re található a vendégbejárattól

Beléptetés:

Forgókapus beléptető rendszer üzemel a szombathelyi stadionban,  a beléptetés  pedig 18:30 órakor fog kezdődni.

Fontos információ a beléptető kapukkal kapcsolatban, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak majd belépni, a rendszer „ismételt” felirattal jelzi, hogy a belépő már felhasználásra került. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szektort, a rendszer a „téves kapu” kiírással tájékoztatja erről a szurkolót és a rendezőket.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a beléptető kapuba ne teljesen szemben, hanem vállunkat kissé előrefordítva, oldalazva lépjenek be.  Amennyiben táskával, vagy csomaggal érkezik a mérkőzésre, a videóban is látható módon, maga elé szorítva lépjen be a forgókapuba, a táska pántja, vagy ruházata ne akadjon be. Amennyiben mégis valamilyen probléma adódna, és a kapu megáll, kérjük szurkolóinkat, hogy ne kezdjék feszegetni, lökdösni azt, hanem figyeljenek a rendezők instrukciójára.

Szurkolók ellátása:

A vendégszektorban büfé és illemhelyek várják a szurkolóinkat.

Szurkolói magatartás:

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a transzparensek tekintetében is változott az MLSZ Biztonsági Szabályzata. Ezek alapján már nincs szükség a mérkőzésre a rendőrség és a Szövetség engedélyére ahhoz, hogy valaki szurkolói transzparenst vigyen be a mérkőzésre. Azonban változott jogszabályok szerint, az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát, valamint engedéllyel rendelkezik.

Tájékoztatjuk továbbá a szurkolókat, hogy az Sztv. új rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatály alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.

Utazási információk:

A Haladás-pálya hivatalos neve és címe: Rohonci úti Stadion és Sporttelep, 9700, Szombathely, Rohonci út 3.Szurkolóinknak az alábbi megközelítési lehetőségeket ajánljuk:

AUTÓVAL:A szombathelyi stadion 239 km-re fekszik a Szusza Ferenc Stadiontól. Az autós utazáshoz két lehetőséget ajánlunk.Az első: Győrig az M1-es autópályán kell hajtani, a sztrádáról pedig a 129. kijáratnál Sopron/Csorna/Szombathely felé letérni. A 85-ös főúton 24,7 km megtétele után Csornánál a 86-os útra kell rátérni, majd 68 km után érjük el Szombathelyt. A városban a 86-os főúton az autóbusz-pályaudvarig kell haladni. Ott a lámpás kereszteződésnél balra, majd a következő lámpa után kb. 250 méterrel ismét balra kanyarodva érünk el a stadionig. A második verzió: az M7-es autópályán érdemes elindulni, majd Székesfehérvárnál kell a 8-as főútra (E66-os) kanyarodni Veszprém, majd Körmend irányába. Még Körmend előtt Kám településből a 87-es út vezet el minket Szombathelyre.

Az autópályán érkező szurkolóink számoljanak az autópálya-matrica díjával, a tíz napra érvényes matrica ára: 2975 forint. Az autópálya-matricát SMS-ben is meg lehet váltani, szolgáltatótól függően a 06/20/30/70 – 8100 100 –as telefonszámra kell elküldeni a gépkocsi rendszámát.

Az útvonalterv eléréséhez kérjük, klikkeljen IDE!VONATTAL:Tekintettel a mérkőzés késői kezdési időpontját, a vonatos utazást ezúttal nem ajánljuk szurkolóinknak, hiszen csak vasárnapi indulással van lehetőség visszautazni Budapestre.

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko