#9 Theophilus  Solomon
Jegyelővétel a Szuperkupa-döntőre
2014. július 10. - ujpestfc.hu
Online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen a TEX irodákban és keddtől a Megyeri úton lehet megvásárolni a jegyeket

Csapatunk pénteken 20:30 órakor a Puskás Ferenc Stadionban a DVSC-TEVA ellen küzd meg a Szuperkupáért.

A mérkőzésre érvényes belépők keddtől már a Szusza Ferenc Stadion Megyeri úti pénztárában is megvásárolható. A külső pénztár kedden, szerdán és csütörtökön 17:00 és 20:00 óra között tart nyitva.

A Szuperkupára szóló jegyek emellett online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is megvásárolhatóak, személyesen pedig országszerte a Ticket Express irodákban (irodák listája: http://www.eventim.hu/hu/outletek) lehet megváltani a belépőket már múlt hét csütörtök óta. A Szuperkupa-döntőre a jegyek egységesen 2000 forintba kerülnek. Az Újpest-szurkolók részére az A, B, C szektorokat nyitották meg a szervezők. Amennyiben igény lesz rá, természetesen további lelátórészek is megnyitásra kerülnek majd.

Kezelési költséget a jegyirodák nem számolhatnak fel, amennyiben mégis hozzáírták a számlához a jegyenként 350 forintos díjat, kérjük írjanak e-mailt az mlsz@tex.hu e-mail címre.

Az Újpest-szurkolók részére az A, B, C szektorokat nyitották meg a szervezők. Amennyiben igény lesz rá, természetesen további lelátórészek is megnyitásra kerülnek majd. A mérkőzés helyszínén nem lesznek nyitva a pénztárak, így kérjük szurkolóinkat, hogy mindenképpen vásárolják meg elővételben a belépőket! A találkozó kiemelt biztonsági kockázatú minősítést kap, belépőket csak névre szólóan, születési hely és születési idő megadása mellett lehet majd vásárolni. A Megyeri úti pénztárban kizárólag készpénzzel lehet jegyet vásárolni, utalványokat nem áll módunkban elfogadni.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a Szusza Ferenc Stadion Megyeri úti pénztárában nyitvatartási időben (kedd, szerda, csütörtök: 17:00-20:00) továbbra is kiválthatóak a szurkolói kártyák - az első kártya kiváltása ingyenes. Az MLSZ ELN-127/2014 (06.26) számú határozata a beléptető rendszerrel rendelkező stadionokban játszó csapatok számára kötelezővé tette a jegyértékesítésben a szurkolói kártya használatát. Kérjük szurkolóinkat, hogy akik az előző szezonban nem váltották ki a kártyát, mindenképpen tegyék azt meg a 2014/2015-ös szezon kezdetéig, elkerülve ezzel az első hazai mérkőzések előtti hosszas sorban állást. A szurkolói kártyák kiváltására természetesen nem csak ezen a héten lesz lehetőség, a további időpontokról folyamatosan tájékoztatjuk majd szurkolóinkat. Szurkolói kártya kiváltására a helyszínen elkészítendő fénykép miatt kizárólag személyesen van lehetőség.

Jegyelővétel a DVSC-TEVA elleni Szuperkupa-döntőre (kezdés: péntek 20:30 óra, Puskás Ferenc Stadion)

Jegyár: 2000 forint

Újpest-szurkolók számára fenntartott szektorok: A bal, A jobb, B bal, B jobb, C bal, C jobb,

Kapu: Stefánia úti kapu

Kapunyitás: 18:30 óra

Online: http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57000176/DVSC-TEVA---Ujpest-FC

Személyesen: Az ország összes Ticket Express irodájában (http://www.eventim.hu/hu/outletek)

A Szusza Ferenc Stadionnál:

Kedd: 17:00-20:00 (Megyeri úti külső pénztár)

Szerda: 17:00-20:00 (Megyeri úti külső pénztár)

Csütörtök: 17:00-20:00 (Megyeri úti külső pénztár)

A mérkőzés helyszínén nem lesznek nyitva a pénztárak! Pénteken kizárólag a Ticket Express irodákban és online lehet majd jegyet vásárolni!

#9

Theophilus

Solomon

#9 Theophilus  Solomon