#49 Branko Pauljevic
Születési idő 1989. 06. 12.
Szurkolói információk a PMFC elleni bajnokira
2014. április 10. - ujpestfc.hu
Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint vegyék meg jegyüket elővételben a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, vagy a Ticket Express jegyirodáiban

Csapatunk pénteken 19:00 órakor Pécsen, az Újmecsekaljai Stadionban lép pályára az OTP Bank Liga 24. fordulójában.

Az alábbiakban utazási információkkal próbálunk segíteni, hogy minél nagyobb létszámú Újpest-tábor buzdítsa a csapatot ezen a mérkőzésen.A mérkőzésre szóló belépőjegyek egységesen 1400 forintba kerülnek. A jegyeket elővételben a meccsjegy.mlsz.hu oldalon a PMFC címerére kattintva tudják megvásárolni, valamint lehetőség lesz helyszíni jegyvásárlásra is. A belépők emellett megvásárolhatóak az ország összes Ticket Express jegyirodájában is. Az Önhöz legközelebb eső Ticket Express jegyirodára a következő linken tud rákeresni: http://www.eventim.hu/hu/outletek/ON-TOUR-információk:AUTÓVAL:

A város és a stadion javasolt megközelítési útvonala Budapestről az M6-os úton át vezet (körülbelül 125 kilométeren keresztül), A gépjárművel Budapest felől érkezők a 6-os számú főúton a József Attila út, Athinay utca, Nendtvich Andor út érintésével a Pécsi Tudományegyetem felnőttképzési karánál jobbra a Szántó Kovács János utcába, majd az első kereszteződésnél balra a Stadion utcába forduljanak.Felhívjuk szurkolóink  figyelmét, hogy az autópályára csak érvényes autópálya-matricával lehet  felhajtani, a tíznapos matrica ára 2975 forint. Az autópálya-matricát SMS-ben is meg lehet váltani, szolgáltatótól függően a 06/20/30/70 – 8100 100 –as telefonszámra kell elküldeni a gépkocsi rendszámát.

VONATTAL:

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy akik vonattal próbálják megközelíteni a mérkőzés helyszínét, számoljanak azzal a lehetőséggel, hogy - a mérkőzés késői kezdési időpontja miatt -  aznapi érkezéssel nincs visszaút Budapestre. A leutazáshoz a 13:45 órakor induló Tenkes Intercity-t ajánljuk, amely a Keleti-pályaudvarról indul és 16:41-re érkezik meg Pécsre.

Felhívás a szurkolókhoz!

Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatunkat, tartózkodjanak a rasszista és antiszemita megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben klubunk komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó Szövetségtől.

Akinél pirotechnikai eszközt, tiltott önkényuralmi jelképet, pályarendet sértő eszközt (pl.: szúró-, vágóeszköz) találnak, nem léphet be a létesítmény területére. Ez a szigorú intézkedés fokozottan vonatkozik az ittas egyénekre, akik még érvényes jegy birtokában sem léphetnek be a stadionba.

A félreértések elkerülése miatt hangsúlyosan felhívnánk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az MLSZ továbbra is szankcionálja a pirotechnika használatát. Továbbá kérjük szurkolóinkat, hogy tartózkodjanak a hanggránátok használatától is.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a transzparensek tekintetében is változott az MLSZ Biztonsági Szabályzata. Ezek alapján már nincs szükség a mérkőzésre a rendőrség és a Szövetség engedélyére ahhoz, hogy valaki szurkolói transzparenst vigyen be a mérkőzésre. Azonban változott jogszabályok szerint, az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az Országgyűlés 2011. július 11-én elfogadta a sporthuliganizmus jelensége elleni fellépés érdekében szükséges, egyes törvények módosításáról szóló törvényt. A törvény 2011. szeptember 1-én lépett hatályba. Az Újpest FC – az MLSZ-szel együttműködve – már közzé tette a szurkolókat is érintő jogszabályokat, illetve jogszabály-módosításokat. A megváltozott jogszabályok IDE KLIKKELVE olvashatóak!

Tájékoztatjuk továbbá a szurkolóinkat, hogy az Sztv. új rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatály alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.

#49

Branko

Pauljevic

#49 Branko Pauljevic