#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.

Újpest FC - MTK BUDAPEST
2020. november 1. 16:00

2020. november 1. 16:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Edzői várakozás
2020. október 16. - ujpestfc.hu
A hétvégi, Mezőkövesd elleni találkozóval kapcsolatban kérdeztük vezetőedzőnket.

A Mezőkövesd, hasonlóan, mint mi, változó eredményeket produkált az előző és a jelenlegi szezonban is. A csapat nem sokat változott, de a szezon elején megváltoztatták a játékrendszert. Számos, kivételesen jó minőségű játékosuk van, mint például Berecz, vagy beszélhetnénk akár Cseri kiemelkedő teljesítményéről is. Egy olyan csapatról beszélünk, akik ismerik egymást, kemény focit játszanak és ragaszkodnak a labdához.  Mindezek alapján azt tudom mondani, hogy egy nagyon kellemetlen ellenfél vár ránk.

Nem keresek kifogásokat, de természetes, hogy nehezebb így a játék, hogy szezon közben épülünk. De mindig hiszek a játékosaimban és a pályán futó csapatban. Így lesz ezúttal is.

Szembe kell néznünk a tényekkel (sérülések, COVID, piros lapok és a többi, de ezt már ismerik a szurkolóink) amelyek befolyásolták/befolyásolják a képzési folyamatot és a csapat összetételét, valamint a taktikai felállásunkat is. A kihívások nagyok így a mérkőzés előtt. Kisebb számú játékossal edzünk, és talán még a meccs előtt sem fogjuk tudni, hogy mely játékosokra számíthatunk. Abban bízom, hogy a helyzet hamarosan stabilizálódik, minden játékos edzeni fog, és Újpest a legerősebb csapattal fog kijönni hamarosan.

A körülményeket nem tudjuk befolyásolni, de ráhatással lehetünk a tetteinkre, energiáinkra, ha a csapatban jelen van a vágy a győzelemre és a motiváció.

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip