#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.

Újpest FC - MTK BUDAPEST
2020. november 1. 16:00

2020. november 1. 16:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Kiveséző
2020. október 16. - ujpestfc.hu
Meccstörténelem - mert a történelem igenis izgalmas, főleg, ha rólunk van szó.

Szombaton szentélyünkben, a Szusza Ferenc Stadionban fogadjuk a Mezőkövesd Zsóry FC csapatát. A meccstörténelmet figyelembe véve a mérleg nyelve a mi oldalunkra billen, hiszen eddig 14-szer mérkőztünk meg a matyóiakkal, mérlegünk 7 győzelem, 5 döntetlen, és mindössze kétszer tudtak nyerni hétvégi ellenfelünk.

A mezőkövesdiekkel bajnoki mérkőzésen először 2013. augusztus 24-én találkoztunk, és a Szusza Ferenc Stadionban rendezett meccsen 6-1-re győztünk. Azon találkozón Simon Krisztián és Jarmo Ahjupera kétszer, Bavon Tshibuabua és Kabát Péter talált a Szántai Levente kapujába. Érdekesség, hogy Móci az egyedüli játékos a jelenlegi keretünkből, aki pályára lépett a hét évvel ezelőtti összecsapáson. 

A kövesdiek elleni előző hat bajnoki mérkőzésünkből négy – kettő Újpesten, kettő Mezőkövesden – döntetlenre végződött. Közte volt egy 0-0, ez a 2018. decemberi, idegenbeli meccs az egyetlen, amelyen nem találtunk be a borsodiak kapujába. A borsodi gárda ellen a Megyeri úti otthonunk mellett Kecskeméten és a Vasas Illovszky Rudolf Stadionjában is megmérkőztünk már pályaválasztóként, a hét mérkőzésből kettőt nyertünk meg, három meccs döntetlenre végződött, kétszer kikaptunk.

A legutóbbi találkozón 1-1-es döntetlennel zárult, a második félidő 66. percében azóta már az NBII-es Vasast erősítő Pekár talált a kapunkba, amire válaszul Predrag Rogan vezetőedzőnk a cserélt, és pályára lépett Koszta Márk a 72. percben. Helyzeteket alakítottunk ki sorra, de nem sikerült gólra váltani egyiket sem, mikor is a 90+5. percben Heris beadásába Koszta tudott bele stukkolni és ezzel egy pontot sikerült megmentenünk. A gól pillanatában „felrobbant” a stadion.

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip