Egy pontot hozott Angyalföldről az U21
2014. május 15. - ujpestfc.hu
Mundi Viktor együttese továbbra is a harmadik a tabellán

Döntetlent játszott szerda délután Mundi Viktor U21-es csapata a Vasas ellen az Illovszky Rudolf Stadionban, így továbbra is a harmadik helyen állnak az újpesti fiatalok a tabellán. Kékesi Alex egyenlítő gólját videón is megtekinthetik.

Vasas Kubala Akadémia–UTE U21 1–1 (0-0)

27. forduló

Illovszky Rudolf Stadion, füves pálya, 50 néző

Vasas: Lékai – Pál, Kubicza, Rőthy, Madarász – Nagyházi, Dorogi (Forgács – 65.), Vida (Tóth Cs. – 61.), Spiegelhalter – Oláh, Ádám M. (Szilágyi – 53.)

UTE: Banai – Wild, Kékesi, Hammer, Baranyai – Tóth J., Ádám E. – Keglovics, Tóth P., Sallói (Szalánszki – 46.) – Tóth B.

Gólszerzők: Szilágyi (60.) ill. Kékesi (77.)

Sárga lap: Nagyházi (24.), Kubicza (42.), Ádám M. (45.), Forgács (67.)

A mérkőzés után Mundi Viktor kicsit csalódottan nyilatkozott az összecsapásról:

„Azt gondolom, hogy amilyen állapotban voltunk a mai mérkőzésen, az egy pont is bravúrnak számít. Természetesen mindennek oka van. Talán és is egy kicsit a szívemre hallgattam és nem az edzésen látottakra. Részemről ez mindenféleképpen hiba volt. Viszont a játékosokat sem mentem fel a mai teljesítményük alól. Akkor is fel kell vállalniuk magukat és játszani kell, ha az első néhány passz nem sikerül, illetve ha nyomás alatt tartanak minket. Az első félidőben a szél támogatott minket, ennek ellenére semmit nem mutattunk támadásban. A másodikban ugyan játékban többet tettünk, többször tudtunk emberfölényes szituációkat kialakítani. sajnos azonban a győzelmet nem tudtuk megszerezni. A látottak alapján elégedett vagyok az egy ponttal. Ma nem érdemeltünk győzelmet.”

Az UTE U21-es csapatának edzője a találkozó előtt sajnos rossz hírt kapott kollégájáról, Juhász Péterről, akit kórházba kellett szállítani, így nem tudott részt venni a mai összecsapáson:

„Sajnos a mérkőzés előtt szóltak, hogy Pétert kórházba kellett szállítani. Mivel nem tudom, a pontos okot, ezért nem szeretnék semmit mondani. Egyenlőre úgy néz ki, hogy szívinfarktus gyanú miatt hagyta ki a mai mérkőzést. Reméljük, hogy semmi probléma nem lesz, és mielőbbi jobbulást kívánunk neki ezúton is!”

Juhász Péternek természetesen mi is jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk!