#35 Gundel-Takács  Bence
Születési idő 1998. 04. 06.
Nebojsa Vignjevics: „Szerdán ennél több kell”
2014. április 11. - ujpestfc.hu
Nebojsa Vignjevics és Lőrincz Emil mérkőzés utáni nyilatkozata

Gólnélküli döntetlent hozott csapatunk pécsi játéka az OTP Bank Liga 24. fordulójának nyitómérkőzésén. A találkozó utáni sajtótájékoztatón Nebojsa Vignjevics abban reménykedett, hogy szerdán ennél jobb teljesítményt lát majd a játékosaitól.

„Nagyon jól megszervezte a védekezését a PMFC, három emberrel lezárták a területeket középen, ezért a széleken kellett volna vezetnünk a támadásokat, de ez nem igazán sikerült. Sokszor középen erőltettük a passzokat, de ott nagyon sokan voltak, így nem igazán tudtunk helyzeteket kialakítani. Többet birtokoltuk a labdát, de lassan játszottunk, hiányzott a koncetráció, a Pécs pedig nagyon veszélyes kontrákat tudott vezetni eközben. Szerintem igazságos eredmény született, szerdán a Magyar Kupában ennél sokkal jobban kell majd játszanunk az MTK ellen!”

Lőrincz Emil a PMFC vezetőedzője szerint nagyobb koncetrációval otthon tarthatták volna a három pontot.

„A hiányzók és az Újpest gyors támadói miatt kénytelenek voltunk egy ilyen védekező játékrendszert választani. Úgy gondolom, hogy jól megoldották a feladatokat a játékosaim, egész mérkőzésen odatették magukat. A második félidőben veszélyes kontrákat is vezettünk, az utolsó pillanatokban a koncentráció viszont hiányzott a gólhoz. Nem csak az öltözőben, a pályán is egységes és szervezett a csapat, egy kicsit nagyobb odafigyeléssel pedig meg is nyerhettük volna a mai meccset.”

#35

Gundel-Takács

Bence

#35 Gundel-Takács  Bence