#21 Balázs Benjamin
Születési idő 1990. 04. 26.
Nebojsa Vignjevics: „Jó meccsre számítok!”
2014. április 10. - ujpestfc.hu
Csapatunk rövid időn belül harmadszor játszik a pécsiek ellen

Csapatunk pénteken 19:00 órakor a PMFC-Matias otthonában lép pályára az OTP Bank Liga 24. fordulójában – jegyinformációkat ide kattintva olvashatnak. Nebojsa Vignjevics ezúttal is élvezetes találkozóra számít az Újmecsekaljai Stadionban.

„Élvezetes, jó mérkőzésre számítok holnap, azzal együtt is, hogy a két csapat nagyon jól ismeri egymást a kupameccsek miatt. Elsősorban természetesen a Pécsre kell koncentrálnunk, de a jövő heti MTK elleni elődöntő miatt is fontos lenne, hogy győzzünk holnap, mert úgy sokkal jobb hangulatban készülhetnénk a szerdai találkozóra. Péntek este egyik csapaton sem lesz különösebb nyomás, saját játékosaimtól azt várom, hogy bizonyítsák be, készen állnak a szerdára és nyerjék meg a PMFC elleni meccset is.”

A pécsieknél sérülés és egyéb okok miatt hiányzik majd a házi gólkirály, Koller Krisztián, mellette sárga lapok miatt további két alapember, Mohl Dávid és Márkvárt Dávid sem léphet majd pályára.

„Valóban több fontos ember hiányzik majd a hazaiaktól, de szerintem nagyon motivált játékosok játszanak majd helyettük, hiszen a beugróknak meg kell mutatniuk, hogy helyük van a PMFC keretében. Ráadásul a kupában kétszer is kikaptak ellenünk, így biztos vagyok benne, hogy amúgy is meg szeretnék mutatni, hogy mit is tudnak. Mi sem tudunk teljes kerettel készülni, Jonathan Heris hát-, Bojan Szankovics pedig bokasérülés miatt hagyja ki a mérkőzést, bízom benne, hogy az ő sérülésük nem súlyos és az MK-elődöntőn már ott lehetnek. Ők korábbi sérülések miatt amúgy sem tudtak velünk készülni az edzőtáborban, mostanában pedig az összes meccset végigjátszották, így egyébként sem akkora gond, hogy most pihennek egy keveset.”

#21

Balázs

Benjamin

#21 Balázs Benjamin