#55 Szakály Péter
Születési idő 1986. 08. 17.

Mezőkövesd Zsóry FC - Újpest FC
2021. október 30. 14:45

2021. október 30. 14:45

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
VI. Fehér Miklós Emlékgála
2014. december 27. - ujpestfc.hu
Előreláthatólag 19:10 perckor játszunk a döntőbe jutásért!

December 27-én ismét megrendezi az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány a Fehér Miklós Emlékgálát. Az öregfiúk mérkőzéseken ezúttal IS hat csapat vesz részt - a házigazda Győri ETO FC mellett az állandó indulónak számító MTK és Újpest, a tavalyi győztes Lázár Lovaspark Team, a Dunaszerdahely és a Videoton. A hat együttes két hármas csoportban méri össze előbb erejét, majd keresztbejátszással elődöntőket rendeznek, ezután jönnek a helyosztók. Az öregfiúk mellett egy másik csoportban öt meghívott együttes - a Parlament válogatottja, az Olimpikonok, Győr Közéleti válogatottja valamint a Sport Televízió együttese valamint Stark Péter szervezésében a torna során először összeállító Fehér Miki barátai - körmérkőzést játszik egymással. 

Ezúttal sem lesz belépőjegy, nézőink ingyenesen jöhetnek be jövő szombaton a Fehér Miklós Emlékgálára - tudtuk meg Peczár Lászlótól, az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány elnökétől. Az egykori sportvezető azt mondta: az a cél, hogy minél többen kilátogassanak a Magvassy Mihály Sportcsarnokba. A koraszülöttek megmentésénél persze minden forint számít, ezért a szponzori támogatás mellett a nézők közül bárki segíthet, ha pénzt helyez el az alapítvány gyűjtő urnájába, de mindez nem feltétele annak, hogy valaki megnézze a mérkőzéseket. A december 27-i labdarúgó emlékgála délután 1 órakor kezdődik Győrben.

A csoport: Győri ETO FC, Újpest Öregfiúk, Videoton

B csoport: Lázár Lovaspark Team, MTK, DAC 1904

VIP Torna: Fehér Miki barátai, Olimpikonok, Sport TV, Győri Közélet, Parlament

Stark Péter szervezésében első alkalommal húznak szerelést Fehér Miki barátai. Annak idején a Narancs Kupára igyekeztek ide a Magvassyba, azóta eltelt majd negyed század. Sokak számára nem a futball jelentette a napi elfoglaltságot, de egymásra azóta is figyelnek, így jó lesz látni őket újra a pályán.

"A Sport TV focicsapata rendszeresen bizonyítja, hogy nem csak beszélni tudnak a futballisták hibáiról. El is tudják követni azokat..." – mondta az egyik korábbi gálán Szél Tamás, a Sport TV kommentátora. A riporterek, operatőrök és kommentátorok eddig sem vallottak szégyent, és

Három és fél éve az ETO napon több ezren láthatták, hogy a Győri Közéleti válogatott 5-1-re nyert a Sport TV csapata ellen. A meccs annyira jól sikerült, hogy azóta csak egyszer léptek pályára az ismert helyi embere: tavaly, a Fehér Miklós Emléktornán. Veretlenek maradtak, így megnyerték a VIP tornát.

Tavaly első alkalommal állnak össze a sztársportolók Győrben olimpiai-, világ- és Európa-bajnok sportolók érkeztek - Martinek János, Kálnoki Kis Attila vagy Deák Bárdos Mihály. Bárki is érkezik egyben biztosak lehetünk: az olimpikonok között igazi példaképeket találunk majd ismét.

Parlamenti Sportegyesület az 1990-es évek eleje óta működik, amelynek a képviselőkön kívül az Országgyűlés dolgozói, parlamenti őrök is tagjai lehetnek. Az egyesületen belül, foci, tenisz, horgász tagozat működik, a leghangsúlyosabb azonban a futball.

A csapat megérkezése után egyből egy ünnepséggel kezdődött számunkra a torna, hiszen december 25-én ünnepelte Öregfiúk együttesünk csapatkapitánya, Szlezák Zoltán a negyvenhetedik születésnapját, így az öltözőben egy rögtönzött köszöntést tudtak le a csapattársak.

Az első összecsapás a Videoton együttese ellen volt, amit egykori játékosunk, Dvéri Zsolt góljával a „hazai” együttes nyert, így a második csoportmeccsnek nagy tétje volt. ha vereséget szenvedünk, akkor az ötödik-hatodik helyért játszunk.

Ellenfelünk a Győr volt és igen hamar eldöntöttük a három pont sorsát, hiszen Kovács Zoli az 54-dik másodperc után 1:25-nél is betalált, így kétgólos előnnyel a hátunk mögött magabiztosan focizhattunk. Közel tíz perc elteltével Zombori Zalán is feliratkozott a góllövők közé, majd a 19. percben szépített ellenfelünk. Sokáig azonban nem örülhettek, hiszen huszonöt másodpercelkésőbb Kokó meglőtte harmadik gólját is, így 4-1-re győztük.Ennek köszönhetően kb. 19:10 órakor a Lázár Lovaspark csapata ellen lépünk parkettre, ahol olyan játékosok szerepelnek, mint Mészöly Géza, Weisz Tamás és Szanyó Károly.

A TERVEZETT PROGRAM:

13.00 Fehér Miki barátai - Győri közélet

13.15 Olimpikonok  - Sport TV

13.30 Fehér Miki barátai - Parlament

13.45 Győri közélet - Sport TV

14.00 Parlament - Olimpikonok

14.15 Megnyitó

14.30 Győri ETO FC - Videoton

14.55 Lázár Lovaspark - Dunaszerdahely


15.20 Olimpikonok - Győri közélet

15.35 Videoton - Újpest

16.00 MTK - Dunaszerdahely

16.25 Parlament - Sport TV

16.40 Győri ETO FC - Újpest

17.05 Lázár Lovaspark - MTK

17.30 Fehér Miki barátai - Olimpikonok 

17.45 Parlament - Győri Közélet 

18.00 Sport TV - Fehér Miki barátai

18.15 Eredményhirdetés és köszöntő ünnepség

18.45 A csoport 1. helyezett - B csoport 2. helyezett 


19.10 B csoport 1. helyezett - A csoport 2. helyezett 

19.35 5. helyért: A csoport 3. helyezett - B csoport 3. helyezett 

20.00 3. helyért: a két elődöntő vesztesének a mérkőzése

20.25 Döntő: a két elődöntő győztesének a mérkőzése


20.50 Eredményhirdetés és záróünnepség

 

#55

Szakály

Péter

#55 Szakály Péter