#30 Onovo Vincent
Születési idő 1995. 12. 10.

Mezőkövesd Zsóry FC - Újpest FC
2021. január 30. 14:45

2021. január 30. 14:45

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Lila fehér karácsony
2021. január 3. - ujpestfc.hu
Németh Márkkal

Idén semmi nem a megszokott ütemben zajlik, nincs ez másképp sajnos a karácsonnyal sem. Németh Márknál érdeklődtünk, a második csapatunk, illetve az U19-es együttesünk kapusánál, aki ősszel bemutatkozhatott az első osztályban is, hogy náluk hogyan teltek az ünnepek.

Milyen egy átlagos karácsony nálatok és hogyan alakult most?

Általában a 24-ei nap a legzsúfoltabb, olyankor már reggel együtt van a szűk család otthon, utána ebédre az édesapám szüleihez, később délután pedig az édesanyám ágáról a nagyszülőkhöz. Az ünnep további két napján már csak átugrunk a nagyszülőkhöz beszélgetni, de igyekszünk minél több időt ott tölteni ilyenkor. Tehát a szenteste napja inkább a programdúsabb, és ugye zárásként még el szoktunk menni az éjféli misére is. Idén persze felülírja a COVID a szokásos terveket, a nagy összejövetel az unokatestvérekkel biztos nem jön össze, így csak otthoni ünneplés lesz, a bátyám jön át hozzánk a párjával, illetve az én barátnőm.

Sajnos többen járunk így ebben az évben. A szilveszterrel mi helyzet?

Na, látod, az például engem szinte nem is érint, leszámítva, hogy meg szoktuk nézni az éjféli tűzijátékot, hébe-hóba esetleg mi is lövünk fel párat, de ez most kimarad. De másban nem fog változni az esztendőváltás éjszakája számomra, mert eddig sem mentem el otthonról ilyenkor. Társasozni, játszani fogunk, átjön a barátnőm, szóval igazából semmi extra nem szokott történni, ahogy most sem.

Szoktál újévi fogadalmat tenni?

Nem jellemző, hogy olyat mondjak, hogy most január elsejétől így meg úgy fogok tenni, ilyet soha nem csináltam. De persze mindig szoktam magam elé célokat kitűzni hosszabb, rövidebb távval. Vannak azért úgymond „álmaim”, de szeretek elérhető terveket szőni, és amikor teljesítettem, akkor újabbat és újabbat kiagyalni és azt újra kivitelezni.

Hogy sikerül formában tartani magad az ünnepi „falatozások” közepette?

15-én voltunk utoljára edzeni közösen, utána papíron majdnem két hét pihenőt kaptunk és onnantól kezdve indul a téli felkészülés. Én ezalatt is szoktam azért kicsit mozogni, nem állok le teljesen. A klubtól és a szakmai stábtól minden feladatot megkaptunk, hogy mit kell elvégezni naponta a 7-ei újrakezdésig. Gyakran hozzáteszek még egy-két gyakorlatot, ami esetleg aznap nem szerepelt. Van is egy saját kis összeállításom, fekvőtámasz, felülés, ilyesmik, és ha nem ütközik a stáb által összerakott napi tervvel, akkor általában még ezt is elvégzem, hogy minél jobb állapotban térjek vissza januárban a tréningekre.   

#30

Onovo

Vincent

#30 Onovo Vincent