#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.

Mezőkövesd Zsóry FC - Újpest FC
2021. január 30. 14:45

2021. január 30. 14:45

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Lila fehér karácsony
2021. január 2. - ujpestfc.hu
Branko Pauljeviccsel!

Kőkemény védőnkről tudjuk, hogy az edzés nála nem is lehet kérdés a szünet alatt sem. De vajon mivel tölti a többi idejét, amikor nem a súlyokat emeli a kondigépén?

Hogyan telik nálatok a karácsony?

Először is el kell mondanom, hogy otthon, Szerbiában ez az egyik legnagyobb ünnep, függetlenül attól, hogy keresztény vagy ortodox vallású az ember, csak ugye nem egyszerre tartják. Mivel mi egy évben tényleg csak néhány napot tudunk együtt tölteni, a családommal így ezek mindig értékes órák számomra és igyekszem minden percét kiélvezni. De szeretnék sokat pihenni, hogy felfrissülve, kitisztult fejjel vághassak neki januárban a felkészülésnek és a bajnokságnak.

Sikerül a szeretteiddel tartani a kapcsolatot?

Persze, ahogy mindenki, én is megpróbálok a legtöbbet kihozni a jelenleg helyzetből, és bármilyen formában, de a szüleimmel, a rokonokkal, akikkel csak lehet, azokkal beszélek, találkozok vagy bármi.

Mit csinálsz általában szilveszterkor?

Az év utolsó napján nagyobb helyekre nem járok, inkább csak egy ilyen összejövetel jellegű dolog szokott kijönni belőle. Fontos, hogy jó ételek legyenek és még fontosabb a jó hangulat.

Jellemző rád, hogy ígéretet teszel a következő esztendőre? Idén mit fogsz megfogadni?

Ez nem igazán fogadalom, de mindig arra törekszem, hogy azokkal töltsem a szabadidőm, akikkel egyébként is szoros a kapcsolatom. Jövőre sem lesz ez másképp!

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián