#5 Máté Zsolt
Születési idő 1997. 09. 14.

Mezőkövesd Zsóry FC - Újpest FC
2021. január 30. 14:45

2021. január 30. 14:45

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Lila fehér karácsony
2021. január 3. - ujpestfc.hu
Kis Fannival!

Előző riportjainkból kiderült már, hogy női csapatunk kapitánya mennyire céltudatos, mennyire átfontoltan építi karrierjét, edzői pályáját. Most azután érdeklődtünk nála, hogy az ünnepek alatt hogyan tölti szabadidejét az U19-es lányok vezetőedzője.

Hogyan töltöd általában az ünnepeket? Mennyiben változik ez a idei karácsonyon?

Minden évben elutazom a családomhoz vidékre, az idei évben viszont sajnos annyiból rosszabb lesz helyzet, hogy a koronavírus miatt nem lehet velünk a nagymamám és az ikertestvérem, aki külföldön él. De a szüleim még így is lelkesen készülnek az ünnepekre. Sütnek, főznek és együtt készítjük a menüt. Apukám halászléje pedig utánozhatatlan.

Az ajándékozás mindig komoly fejtörést jelent. Neked mennyire okoz ez gondot?

A meglepetések kiválasztását mindig már sokkal szenteste előtt kigondolom, ezért már kész tervvel indulok el azokat beszerezni. Nem szeretem az utolsó pillanatra hagyni a vásárlást, ez egyébként is jellemző rám, általában minden mást is az életében jóval a határidő előtt igyekszem abszolválni. Én jobban szeretek adni, mint kapni, ezért ilyenkor is próbálok a lehetőségekhez mérten nagyobb ajándékokkal kedveskedni a szeretteimnek.

Már mondtad az előző interjúban, hogy inkább otthonülős típusúak vagytok a pároddal. Szilveszter normál esetben azért más lenne?

Az évet máskor a kedvesemmel egy közös éttermi vacsorával és pezsgőzéssel szoktuk búcsúztatni. Idén ez természetesen elmarad, így a pezsgős vacsorát most majd én prezentálom.

Ahogy a tűzijáték is sokkal visszafogottabb lesz. Szoktál lövöldözni 31-én éjjel?

Egyáltalán nem kedvelem, sem én, sem a kutyusom. Ezért én személy szerint örülök is neki, hogy most kimarad ez az életünkből.

Mi a helyzet az edzéssel? Mik a tervek a januári visszatéréssel?

December közepéig voltak közös tréningek, azóta pihenés és feltöltődés a program. Magától értetődő, hogy azért valamennyi mozgás be van iktatva a mindennapjaimba. De a pályára majd csak január 7-én térek vissza, mind játékosként, mind az alapvonal mellé edzőként.

 

#5

Máté

Zsolt

#5 Máté Zsolt