#26 Nagy Dániel
Születési idő 1991. 03. 15.
Huszonkét játékos utazott Belgiumba
2013. július 8. - ujpestfc.hu
Nyolc óra után néhány perccel landolt a csapat Charleroi-ban

A szakmai stáb döntése alapján két kapus és húsz mezőnyjátékos kelt útra hétfő hajnalban az Újpest FC belgiumi edzőtáborába, amely július 8. és 17. között tart majd.  A játékosok az első két éjszakát Liége-ben töltik, majd a már tavaly nyáron megismert Hotel Stayen vendégei lesznek Sint-Truidenben.  Az edzőtábor során csapatunk három felkészülési mérkőzést játszik. Vermes Krisztiánék július 10-én a Sint-Truidense VV, július 13-án a Sporting Lokeren, július 16-án a KV Mechelen ellen lépnek pályára.

A játékosok hajnali négykor találkoztak a Megyeri úton, majd rövid buszozás után a Liszt Ferenc Repülőtérről indultak el Belgiumba, ahová minden további nélkül meg is érkezett a keret nem sokkal nyolc óra után.

Az Újpest FC belgiumi edzőtáborba utazó kerete:

Kapusok: Balajcza Szabolcs, Banai Dávid

Mezőnyjátékosok: Nagy János, Vermes Krisztián, Molnár Sándor, Litauszki Róbert, José María Antón Samper, Bojan Mihajlovics, Filip Sztaniszavljevics, Dusan Vasziljevics, Balogh Balázs, Toricska Rajmond, Erős Ronald, Simon Krisztián, Hisham Abdallah Said, Henritse Eninful, Horváth Richárd, Nikolas Proesmans, Lázár Bence, Kabát Péter, Bavon Tshibuabua, Jarmo Ahjupera

#26

Nagy

Dániel

#26 Nagy Dániel