#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.

Újpest FC - MTK BUDAPEST
2021. április 24. 19:30

2021. április 24. 19:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Egy híján tucatnyiszor zörgettük meg a hálót
2021. március 30. - ujpestfc.hu
Átgázoltunk a Budapesti Vasutason.

Egy szabadnap és egy elmaradt találkozó után, csaknem három hét telt el női csapatunk legutóbbi bajnokija óta, így nagy elánnal estünk neki hétvégi ellenfelünknek, a BVSC kapusának legnagyobb bánatára, mert már az 1. percben megszereztük a vezetést, és a 7. minutumig még kétszer kellett maga mögé nyúlni a hálóba a labdáért. Ezzel a lényegi kérdések el is dőltek, de a lányok nagy kedvvel futballoztak vasárnap délután és a szünetre már 7(!) gólos előnnyel vonulhattak az öltözőbe a jól megérdemelt pihenőre. A második játékrészre is hasonló tettvággyal érkeztek ki, így 11-ig meg sem álltak a termeléssel, amivel vendéginkre idénybeli legsúlyosabb vereségét mértük.

(Fotó: Víg Johanna)

A találkozó után Oroszi Sándort, a hölgyek trénerét kértük meg, hogy röviden értékelje az meccsen történteket:

„Összeségében azt mondhatom, hogy ezen a mérkőzésen gyakorlatilag azt történt, amit mi szerettünk volna, tehát a mi akaratunk érvényesült az egész összecsapás folyamán. Úgy gondolom, hogy a győzelmünk még ilyen arányban is megérdemelt, sőt, még így is elpuskáztunk jónéhány lehetőséget, de ezért nem tudok leszidni senkit, ez ilyenkor benne van a pakliban. Jól játszottunk, sokpasszos támadásokat építettünk, jó iramot diktáltunk az ellenfélnek, amit igazából nem tudott felvenni, így ma nem voltak pariban velünk.”

(Fotó: Víg Johanna)

Női NB II. Keleti csoport 19. forduló

Újpest FC – BVSC-Zugló 11-0

Gólszerzők: Kuhár Réka 1’, 50’, Nagy Alexandra 5’, 7’, 27’, Léner Fanni 29’, 65’, Benkő Mónika 30’, Kajdy Janka 31’, 48’, 61’

Véglás Viktória – Kajdy Janka – Mátyás Noémi (Dénes Viktória 59’) – Nagy Alexandra – Lipkovics Gréta (Vida Laura 59’) – Kiss Fanni – Dencz Orsolya – Kuhár Réka (Moldovan Diana 70’) – Benkő Mónika (Almási Virág 59’) – Nagy Szilvia – Léner Fanni

A csapat a következő fordulóban Hatvanba látogat, ahol szombaton 15 órától küzd meg a helyi együttessel. Azonban addig még vár a lányokra egy bepótlandó összecsapás, így szerdán, március utolsó napján 19 órától fogadjuk a Monori SE gárdáját.

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip