#14 Diallo Alassane
Lázár Bence: „Nagyon vártam, hogy újra pályára léphessek”
2013. január 23. - ujpestfc.hu
Visszatérő támadónk győzelemmel fejezné be a törökországi edzőtábort

Az edzések után vasárnap mérkőzésen is visszatért a csapatba Lázár Bence, aki még az edzőtábor előtt 2016 végéig meghosszabbította szerződését a klubunkkal.

A fiatal támadó érhető módon a vereség ellenére is boldogan emlékezett vissza a Kaiserslautern elleni találkozóra.

„Jól éreztem magam a pályán, nagyon vártam már, hogy az edzések után meccsen is újra csatlakozzak a többiekhez. Rögtön egy erős ellenfél ellen játszhattam, többet birtokolták a labdát a németek, de a mi támadásaink is hordoztak veszélyt magukban. Egyszer kerültem nagyobb helyzetbe, úgy éreztem, hogy a kapus nem tudná hárítani a lövésemet, de a védők az utolsó pillanatban blokkolták a labdát. Bízom benne, hogy az előttünk álló edzőmérkőzésen fokozatosan felveszem a meccsek ritmusát és a felkészülés végére teljesen készen állok majd a bajnoki találkozókra.”

Csapatunk csütörtökön az azeri kupagyőztes FC Baku ellen lép pályára, majd két pénteki edzés után szombaton tér haza Magyarországra.

„Küzdelmes mérkőzésre számítok csütörtökön, szeretném, ha győzelemmel zárnánk az első edzőtábort. Ezúttal egy teljesen más futballkultúrából érkező csapat lesz az ellenfelünk, jó erőfelmérő lesz számunkra, hogy ellenük hogyan tudunk majd teljesíteni.” – fogalmazta meg elvárásait az év második edzőmérkőzésével szemben Bence a szerdai edzést követően. 

#14

Diallo

Alassane

#14 Diallo Alassane