#30 Vincent Onovo
Születési idő 1995. 12. 10.
Vasárnapi ellenfelünk: 1. FC Kaiserslautern
2013. január 19. - ujpestfc.hu
Vasárnap 16:00 órakor kezdődik a 2013-as év első felkészülési mérkőzés

Az edzések után vasárnap 16:00 órakor kerül sor az Újpest FC első idei edzőmérkőzésére a jelenleg német másodosztályban szereplő 1. FC Kaiserslautern ellen.

A német „Vörös Ördögöket” 1900-ban alapították, eddig történelmük folyamán négyszer nyerték meg a Bundesliga élvonalát, kétszer pedig a Német Kupát. A Kaiserslautern tavaly még az első osztályban szerepelt, de mindössze 24 pontot gyűjtött így nem tudta elkerülni a kiesést.

Vasárnapi ellenfelünk viszont nem kíván túl sokáig időzni a Budesliga 2-ben, ezt jól mutatja, hogy jelenleg is a tabella harmadik helyén áll, igaz, az utolsó három fordulóban három vereség volt a gárda mérlege, így tíz pontos hátrányban van az első helyezett St. Paulitól.

A csapat legnagyobb erőssége két támadója, a kameruni válogatott Mohammadou Idrissou és a kapitány, a svájci válogatottban is megforduló Albert Bunjaku, akik kilenc, illetve nyolc gólig jutottak eddig a bajnokságban.  A többi csapatrészből a korábbi spanyol U21-es válogatott hátvéd Marc Torrejón, illetve a görög válogatott középpályás, Konstantinos Fortounis neve lehet ismerős szurkolóinknak, akinek játéka egyes pletykák szerint a Borussia Dortmund figyelmét is felkeltette.

A Kaiserslautern küldöttsége csütörtökön érkezett meg Belekbe, de Németországban két edzőmérkőzést már lejátszottak korábban. A negyedik ligás Trier ellen 1-1-es döntetlenre végzett Franco Foda csapata, majd meglepetésre 3-1-re kikaptak a Kickers Offenbach együttesétől.

#30

Vincent

Onovo

#30 Vincent Onovo