#77 Giorgi Beridze
Születési idő 1997. 05. 12.
Szurkolói információk a Puskás Akadémia FC elleni mérkőzésre
2013. december 6. - ujpestfc.hu
Az év utolsó mérkőzése szombaton 14:00 órakor kezdődik a Szusza Ferenc Stadionban

Szombaton 14:00 órakor az év utolsó mérkőzésén a Puskás Akadémia FC csaptát fogadjuk a Szusza Ferenc Stadionban az OTP Bank Liga 17. fordulójában.

A mérkőzésre elővételben csütörtökön és pénteken 17:00 és 20:00 óra között vásárolhatóak meg a jegyek a Megyeri úti külső pénztárban. Emellett bankkártyás fizetés mellett már online, a jegy.mlsz.hu oldalon is megválthatóak a belépők. Jegyvásárlással kapcsolatos információkról ide kattintva olvashat, az online jegyvásárlásról pedig részletesen ide kattintva olvashat. 

A Stadionbiztonság Projekt (amelyről bővebben itt olvashatnak) keretében felszerelt belépető rendszer teljes körűen működik majd, így a mérkőzésre regisztráció szükséges. A szurkolói regisztrációval kapcsolatos kérdésekre az Újpest FC biztonsági igazgatója a szezon kezdete előtt igyekezett válaszolni, az írást ide kattintva olvashatja. Kérjük, a rendszer, valamint az azt szükségessé tevő törvény megismerése miatt, amennyiben lehetőségük van rá, olvassák el a bejegyzést. A jegyvásárlás, valamint a beléptetés ideje az új rendszer miatt hosszabb lett, így kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy éljenek valamelyik elővételi jegyvásárlási lehetőséggel, vagy a mérkőzés napján legalább a találkozó kezdete előtt egy órával érjenek ki a helyszínre.

A mérkőzés napján az elővételi jegypénztár 12:30 órától tart nyitva. A Megyeri úti elővételi pénztárban kapacitás függvényében lehetőség lesz szurkolói kártyák kiváltására is. Az elővételi kedvezmény a belépőkre a mérkőzés napján már nem érvényes. A többi pénztár, valamint a kapuk 12:30 órakor nyitnak ki.

Felhívás szurkolóinkhoz!

Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatunkat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben klubunk komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől - a legutóbbi hazai bajnoki mérkőzés után a szövetség Fegyelmi Bizottsága pénzbüntetés mellett a D-lelátó bezárásával is sújtotta klubunkat, igaz, utóbbi szankciót december 31-éig fefüggesztette a bizottság. 

Az MLSZ elnöksége ismételten felhívta a csapatok és szurkolók figyelmét arra, hogy 2013. március 31. után  a verbális és fizikai erőszak jelenléte, valamint a játékosok és szurkolók testi épségét is veszélyeztető pirotechnikai eszközök használata, a korábbiaknál szigorúbb büntetést vonnak maguk után. Az MLSZ teljes közleményét ide kattintva olvashatják el. 

A félreértések elkerülése miatt hangsúlyosan felhívnánk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az MLSZ továbbra is szankcionálja a pirotechnika használatát. Továbbá kérjük szurkolóinkat, hogy tartózkodjanak a hanggránátok használatától is.

A szabálysértésekkel kapcsolatban bővebb információkat ide kattintva olvashatnak. 

Kérjük, szurkolóinkat, hogy ismerjék meg az Újpest FC Pályarendjét (mely elérhető egyrészről a honlapon itt, másrészről a beléptetési pontokra felszerelt információs táblákon), mert néző a sportrendezvény helyszínére csak ezek betartása esetén léptethető be. A nézők a biztonsági előírások be nem tartása esetén, érvényes jegy birtokában sem léphetnek be a stadionba!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a transzparensek tekintetében is változott az MLSZ Biztonsági Szabályzata. Ezek alapján már nincs szükség a mérkőzésre a rendőrség és a Szövetség engedélyére ahhoz, hogy valaki szurkolói transzparenst vigyen be a mérkőzésre. Azonban változott jogszabályok szerint, az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az Országgyűlés 2011. július 11-én elfogadta a sporthuliganizmus jelensége elleni fellépés érdekében szükséges, egyes törvények módosításáról szóló törvényt. A törvény 2011. szeptember 1-én lépett hatályba. Az Újpest FC – az MLSZ-szel együttműködve – már közzé tette a szurkolókat is érintő jogszabályokat, illetve jogszabály-módosításokat. A megváltozott jogszabályok IDE KLIKKELVE olvashatóak!

Tájékoztatjuk továbbá a szurkolóinkat, hogy az Sztv. új rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatály alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.

Felhívjuk a stadion területén parkoló VIP szektoros vendégeink figyelmét, hogy a mérkőzés után körülbelül 30 perces türelmüket kérjük, mert a vendégszurkolók elvonulását meg kell várniuk. A stadion többi szektorában helyet foglalókat ez nem érinti, mert a tervek szerint (amelyről a helyszínen dönt a rendőrség) a hazai és a vendégközönség kiléptetése egy időben fog történni. Egyben tájékoztatjuk a stadionba kilátogató szurkolóinkat, hogy a rendőrség a mérkőzés előtt, alatt vagy után a Tribün-A Terasz "jobb" mögötti területet adott esetben lezárhatja. 

A mérkőzés előtt, alatt és után a műfüves pálya is le lesz majd zárva, így kérjük azon szurkolóinkat, akik a Baross utcai parkolóban helyezik el gépkocsijukat, hogy ne a műfüves pálya mellett közelítsék meg a stadiont, hanem az edzőpálya mellett lévő kapun fáradjanak ki a Mildenberger utcára.

Belépés VIP-vendégeink számára:

(Nagyobb méretű képért kattintson az ábrára!)

Kérjük azon szurkolóinkat, akik a Baross utcai parkolóban helyezik el gépkocsijukat, hogy ne a műfüves pálya mellett közelítsék meg a stadiont, hanem az edzőpálya mellett lévő kapun fáradjanak ki a Mildenberger utcára.

Kérjük szurkolóinkat, a jövőben is fokozottan ügyeljenek a Szusza Ferenc Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját, mert azok munkájuk során az Újpest FC érdekeit tartják szem előtt.

 

#77

Giorgi

Beridze

#77 Giorgi Beridze