#26 Nagy Dániel
Születési idő 1991. 03. 15.
Jegyvásárlással, valamint beléptetéssel kapcsolatos információk
2013. december 2. - ujpestfc.hu
Fontos jegyinformációk a Ferencváros elleni mérkőzéssel kapcsolatban

Szerdán 18:00 órakor csapatunk a Ferencváros együttesét fogadja a Szusza Ferenc Stadionban. Az alábbiakban a jegyvásárlás és a beléptetés megkönnyítésében igyekszünk segíteni szurkolóinknak. A szurkolói regisztrációval kapcsolatos kérdésekre az Újpest FC biztonsági igazgatója a bajnoki rajt előtt igyekezett válaszolni, az írást ide kattintva olvashatja. Kérjük, a rendszer, valamint az azt szükségessé tevő törvény megismerése miatt, amennyiben lehetőségük van rá, olvassák el a bejegyzést. Felhívjuk továbbá tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a szerdai találkozó kiemelt biztonsági kockázatú minősítést kapott.

Jegyvásárlás szurkolói kártya nélkül:

A Ferencváros elleni belépőket elővételben hétfőn és kedden 17:00 és 20:00 óra között a Megyeri úti 1-es, 2-es, 3-as és 4-es pénztárban lehet megvásárolni. Az elővétel folyamán pedig természetesen lehetőség van a 14 éven alattiaknak, valamint a 65 év felettieknek szóló technikai jegyek kiváltására is. A belépőket a “D” Lelátóra 1400, a “B” Teraszra 1700, az “A” Teraszra 2500, a Tribünre 3000 forintért lehet megvásárolni. Jegy (illetve bérlet) megvásárlásakor szükség van a vásárló nevére, születési idejére és helyére. Egyéb adat, így például lakcím megadása nem szükséges. Az egyszerűség kedvéért felsoroljuk, hogy mely igazolványokon szereplő adatok elfogadhatóak ahhoz, hogy valaki jegyet vásárolhasson: személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél. Tizennégy éves kor alatt: diákigazolvány, születési anyakönyvi kivonat.

A mérkőzés napján a Mildenberger utcai elővételi pénztár 10:00 órától tart nyitva, a többi jegypénztár 16:30 órakor nyit ki. A Megyeri úti pénztárak a mérkőzés napján zárva tartanak.  Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzés előtt a Mildenberger utca felől érkezve vegyék igénybe az úgynevezett belső pénztárakat is, ezzel is tehermentesítve a két, Mildenberger utcára néző jegypénztárt.

A jegyvásárlás folyamán a 2011. évi. CIV. törvény 16.§ szerint (ma már az Stv. 72. §), „(4) szerint a szervező vagy a jegyértékesítést a szervező megbízásából végző személy a belépőjegy, bérlet eladásakor, valamint a beléptetés során jogosult a néző személyazonosságát a személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány alapján megállapítani. Magyarán szólva, természetesen jegyet vásárolhatunk egy családtagunknak, vagy barátunknak is, ha tudjuk az adatait, ám amennyiben például a pénztáros valószerűtlen adatot hall (csak a példa kedvéért, születési időnek valaki a 1885. 06. 16. dátumot adja meg), akkor összevetheti az adatokat az igazolványon szereplő adatokkal.

Kérjük szurkolóinkat, hogy olvassák el adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva.

Jegyvásárlás szurkolói kártyával:

A jegyvásárlás menete minden lépésben megegyezik a korábban leírtakkal, ugyanakkor a szurkolói kártyán lévő vonalkód leolvasásával a pénztárosnak nincs szüksége semmilyen további adatra, így a procedúra lényegesen rövidebbé válik. A belépők ára nem függ attól, hogy szurkolói kártyával, vagy anélkül vásárolják őket. A Mildenberger utca felől érkezve a legbelső pénztár a Ferencváros ellen is kizárólag a szurkolói kártyával rendelkező szurkolóknak áll majd rendelkezésre!

A beléptetés folyamata:

A Stadionbiztonság Projekt keretében új beléptető kapukat szereltek fel tavaly a Szusza Ferenc Stadionban. A kapukról és a beléptetés megváltozott menetéről az Újpesti Közéleti Televízió forgatott rövid riportot a PMFC-Matias elleni tavaszi bajnoki mérkőzés előtt. Kérjük szurkolóinkat, hogy a minél gyorsabb áthaladás érdekében tekintsék meg az alábbi, kétperces videót. 

(Az ÚKTV engedélyével)

Fontos információ még a beléptető kapukkal kapcsolatban, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak majd belépni, a rendszer „ismételt” felirattal jelzi, hogy a belépő már felhasználásra került. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szektort, a rendszer a „téves kapu” kiírással tájékoztatja erről a szurkolót és a rendezőket.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a beléptető kapuba ne teljesen szemben, hanem vállunkat kissé előrefordítva, oldalazva lépjenek be.  Amennyiben táskával, vagy csomaggal érkezik a mérkőzésre, a videóban is látható módon, maga elé szorítva lépjen be a forgókapuba, a táska pántja, vagy ruházata ne akadjon be. Amennyiben mégis valamilyen probléma adódna, és a kapu megáll, kérjük szurkolóinkat, hogy ne kezdjék feszegetni, lökdösni azt, hanem figyeljenek a rendezők instrukciójára.

Ahogyan az elhangzott, a 14 év alatti, valamint a 65 év feletti szurkolóink számára a belépés ingyenes marad, de szükség lesz a kedvezményes jegy, vagy bérlet kiváltására. A rendszer érzékeli, hogy kedvezményes jeggyel, vagy bérlettel kísérlik meg a belépést, a rendezők ebben az esetben leellenőrzik majd, hogy a szurkoló jogosult-e a kedvezményes jegy igénybevételére.

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (ma már az Stv. 72. §), 2) „c) szerint a beléptetéskor a rendező útján a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya (Újpesten szurkolói kártya – szerk.) adataival.

Akkreditáció a sajtó képviselői, valamint az MLSZ-kártya tulajdonosok számára:

Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a press@ujpestfc.hu email címen regisztráljanak a mérkőzésre kedd 12:00 óráig. Tekintettel arra, hogy névre szóló belépőket kell mindenki, így a sajtó képviselői és az MLSZ-kártyák tulajdonosai számára is kiállítani, kérjük a média és a szövetség munkatársait, hogy nevük mellett születési idejüket, és születési helyüket is küldjék el számunkra az akkreditációt igénylő e-mailben. A határidő után érkezett akkreditációkat semmilyen körülmények között, egy médium  képviselőitől sem áll módunkban elfogadni! Kérjük az MLSZ-kártyával jelentkezőket, azaz a szövetség által kiadott belépővel rendelkezőket, hogy ők is a fentiek alapján regisztrálják magukat, ám ők a ticket@ujpestfc.hu email címet használják.

A sajtó képviselőit emellett megkérjük arra is, hogy akkreditáció előtt olvassák végig akkreditációs szabályzatunkat, amely elérhető itt.

#26

Nagy

Dániel

#26 Nagy Dániel