#19 Bojovic Mijusko
Jegyelővétel a szerdai derbire
2013. december 2. - ujpestfc.hu
Szerdán 18:00 órakor a Ferencvárost fogadjuk - Frissítve!

A szerdai, Ferencváros elleni kupamérkőzés visszavágójára december 4-én 18:00 órakor kerül sor a Szusza Ferenc Stadionban.

A mérkőzésre kiemelt kategóriájú bajnoki mérkőzéssel megegyező összegért lehet megváltani a belépőket, tehát a „D” Lelátóra 1400, a „B” Teraszra 1700, az „A” Teraszra 2500, a Tribünre pedig 3000 forintért lehet jegyet vásárolni.

Kérjük szurkolóinkat, hogy amennyiben tehetik, mindenképpen vásárolják meg elővételben a belépőjüket, mert a mérkőzés előtt a Megyeri úti pénztárak zárva lesznek, a Mildenberger utcai pénztáraknál egy órás sorban állással is számolni kell majd!

Hétfőn és kedden a Megyeri úton négy pénztárban, 17:00 és 20:00 óra között lehet megvásárolni a belépőket, szerdán pedig 10:00 órától a Mildenberger utcai külső pénztár várja szurkolóinkat. 

Az őszi idényre, illetve az egész szezonra kiadott bérletek érvényesek a kupamérkőzésre is.

A jegy megvásárlásakor szükség van a vásárló nevére, születési idejére és helyére. Egyéb adat, így például lakcím megadása nem szükséges. Az egyszerűség kedvéért felsoroljuk, hogy mely igazolványokon szereplő adatok elfogadhatóak ahhoz, hogy valaki jegyet vásárolhasson: személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél. Tizennégy éves kor alatt: diákigazolvány, születési anyakönyvi kivonat. A jegyvásárlás folyamán a 2011. évi. CIV. törvény 16.§ szerint (ma már az Stv. 72. §), „(4) szerint a szervező vagy a jegyértékesítést a szervező megbízásából végző személy a belépőjegy, bérlet eladásakor, valamint a beléptetés során jogosult a néző személyazonosságát a személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány alapján megállapítani. Magyarán szólva, természetesen jegyet vásárolhatunk egy családtagunknak, vagy barátunknak is, ha tudjuk az adatait, ám amennyiben például a pénztáros valószerűtlen adatot hall (csak a példa kedvéért, születési időnek valaki a 1885. 06. 16. dátumot adja meg), akkor összevetheti az adatokat az igazolványon szereplő adatokkal. Ehhez kapcsolódóan a rendőrség felhívja mérkőzésre látogatók figyelmét, hogy a fiktív adatokat tartalmazó jeggyel belépni kívánó szurkoló bűncselekményt követ el. Az ilyen eset rendőri intézkedést és büntetőeljárást von maga után. 

Jegyelővétel az Újpest FC–Ferencvárosi TC (december 4., szerda 18:00 óra, Szusza Ferenc Stadion) kupamérkőzésre.

Helyszín: Szusza Ferenc Stadion, Megyeri úti 1-es, 2-es, 3-as és 4-es pénztár

december 2., hétfő: 17:00-20:00

december 3., kedd: 17:00-20:00

december 4., szerda: 10:00-18:00 (aznapi helyszín: Mildenberger utcai külső pénztár) 

#19

Bojovic

Mijusko

#19 Bojovic Mijusko