#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.

Ferencvárosi TC - Újpest FC
2021. szeptember 26. 17:00

2021. szeptember 26. 17:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Tragikus döntetlennel zárult a ZTE elleni bajnoki
2021. szeptember 13. - ujpestfc.hu
Újra 10 emberrel csúszott ki kezünkből a győzelem

A legutóbbi két találkozókon, amikor a Zalaegerszeget fogadtuk a Szusza Ferenc Stadionban mindig gólgazdag összecsapást láthattak a kilátogató nézők, és mindkét alkalommal győztesen hagytuk el a pályát. A mai meccs előtt örömhír volt, hogy végre majdnem a teljes kerettel készülhetett vezetőedzőnk, hiszen csak Jevtovski és Diaby hiányzott.

A mérkőzés elején a mi szájízünk szerint alakult ez a bajnoki, jól működött a visszatérő Tallo-Beridze páros elől, többször is veszélyesen passzolgattak, még akkor is, ha az ordító helyzetek nem jöttek futószalagon. A 17. percben azonban nem Tallotól, hanem Mitrovictól érkezett egy mesteri átadás Beridzéhez, aki a tőle megszokott higgadtsággal helyzete a hálóba a labdát. A szünetig egyik sem csapat sem tudott igazán komoly lehetőségeket kialakítani, leginkább a középmezőnyben folyt a játék.

A második 45 percre Tallo helyére érkezett Croizet, elefántcsontparti csatárunk pedig a padon egy jegestömlővel a combján nézhette ezt a félidőt. A játék képe nem sokat változott, talán többször értek fel a kék-fehérek a kapunkhoz, de nem volt erő a támadásokban. A 68. percben aztán megint jött egy a meccset befolyásoló ítélet, amikor Pauljevicet előbb visszarántották, majd ő széttárta a karját, ami eltalálta a mögötte szabálytalankodó Gergényi arcát. Mindketten sárga lapos figyelmeztetésben részesültek, de amíg a zalaegerszegi játékos a földön feküdt addig a bíró meggondolta magát és piros lappá változtatta meg az ítéletet. 10 emberrel visszazártunk, vagy ellenfelünk jött ránk ez csak nézőpont kérdése, aminek a 82. perc az lett az eredménye, hogy egy végsőkig kijátszott támadás után Koszta maradt üresen és kényelmesen fejelhetett a kapuba. Volt még egy nagy helyzetük, de a nekünk is, Croizet lövését Demjén ujjheggyel tudta csak a kapufára tolni. Amikor már mindenki azt hitte, hogy ez az 1-1 lesz a végeredmény, akkor a hosszabbításban Croizet egy remek lefordulás után indította Bjelost, aki egy szép csel után gyönyörűen lőtte ki a hosszút. Az extázis után hihetetlen gyorsan jött a fekete a leves Spoljaric találatával és mégis csak 1 ponttal zártuk ezt a bajnokit, aminek így már kevésbé tudtunk örülni, mint pár perccel korábban.

 

 

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko