#23 Banai Dávid
Születési idő 1994. 05. 09.

BUDAFOKI MTE - Újpest FC
2021. október 27. 18:00

2021. október 27. 18:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Pont nélkül távoztunk Füzesgyarmatról
2021. szeptember 15. - ujpestfc.hu
„A második félidei játék egy jó kiindulópont lehet a folytatásra.”

Második együttesünk a hétvégén már a 7. fordulóban lépett pályára az NB III Keleti csoportjában, melyen igazi középcsapatok csatája volt várható Füzesgyarmaton. Nem indult jól számunkra a mérkőzés, nem igazán találtunk fogást az ellenfelen, ők viszont többször is eljutottak a kapunkig. Ennek eredményeként a 42. percben megszerezte a vezetést a hazai egyesület, így 1-0-s hátránnyal vonulhattak az öltözőbe a srácok.

A második félidőre kiérkezve felállást váltottunk, ami a játék képét merőben megváltoztatta, inkább az ő térfelükön járt a labda. Komoly helyzetet azonban nem sikerült kialakítanunk, mert vagy az utolsó passzba csúszott kisebb hiba, vagy a tizenhatos környékéről megeresztett lövések voltak pontatlanok. Nem úgy a másik oldalon, amikor egy bedobás után váratlanul kapura tűzte a játékszert a füzesgyarmatiak 9-ese, amivel meglepte Hámorit, így alakult ki a 2-0-s végeredmény.

A lefújás után a fiúk vezetőedzőjét, Mundi Viktort kértük meg, hogy néhány mondatban értékelje a látottakat:

„Sajnos az első félidőnk az nagyon-nagyon gyengére sikeredett, tehát semmi nem valósult meg abból a játékból, amit szerettünk volna csinálni, egyetlen egy ziccert alakítottunk ki még a 45. percben. Az ellenfél ebben a periódusban több góllal is vezethetett volna, itt szerencsénk volt egyértelműen. Egyelőre keresem az okokat, de nem tudom, hogy mi okozta az első félidei teljesítményünket. A második játékrészben szerkezetet váltottunk és szerintem nagyon jól jöttünk ki belőle. Folyamatosan az ő térfelükön tartottuk a labdát, nyomás gyakoroltunk rájuk, de sajnos egy bedobásból az ellenfél egy újabb gólt tudott szerezni. Innentől már lehetett érezni, hogy nem tudunk visszajönni a meccsbe, de a második félidei játék egy jó kiindulópont lehet a folytatásra.”

NB III. Keleti csoport 7. forduló

Füzesgyarmati SK – Újpest FC II. 2-0

Gólszerzők: Raducu Constantin Sorin 42’, Molnár Márió 66’

Hámori Tamás – Kovács Dominik (Bíró Márk 85’) – Eckl Patrick (Szabó Bence 85’) – Benyó Imre – Szűcs Áron – Varga György (Mucsányi Márk 65’) – Kenyeres Máté (Lukáts Ákos 85’) – Radosevic Ognjen – Máté Zsolt – Kálnoki-Kis Zsombor – Lima Mpanzu Geremias (Gabris Tobiás Jarolim 46’)

A bajnokság állása: 1. BKV Előre 21 pont, 2. Kolorcity Kazincbarcika SC 19 pont… 13. Újpest FC II. 7 pont

A következő fordulóban újra idegenbe utaznak fiataljaink, ezúttal Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe, ahol a Tállya KSE csapatával mérkőznek meg jövő hét szerdán, azaz szeptember 22-én 16 órai kezdettel.

#23

Banai

Dávid

#23 Banai Dávid