#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.

Újpest FC - MOL Fehérvár FC
2021. október 22. 20:00

2021. október 22. 20:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Bene Ferencre emlékeztünk a hétvégén
2021. szeptember 16. - ujpestfc.hu
Balatonkeresztúron járt Öregfiúk csapatunk

Ahogy azt már a múlt héten is jeleztük előre, szeptember 11-én, szombaton egy kedves meghívásnak tettek eleget volt játékosaink, melyben az Újpest FC örömmel támogatta eszközzel és anyagilag is a csapatot az utazásban. 

Ambrus Imrét, a csapat „edzőjét” kértük meg, hogy néhány mondatban mesélje el, hogy mi is történt aznap Balatonkeresztúron:

„Megkerestek minket ezzel a lehetőséggel, és mi boldogan mondtunk igent erre a felkérésre. Első programkét Bene Feri bácsi emléktábláját látogattuk meg, természetesen mi is készültünk erre egy kisebb koszorúval. A díszbeszédek után a helyi Öregfiúk együttesével játszottunk egy gálamérkőzést, melyen 6-3-as győzelmet arattunk. A találkozó után hihetetlen fogadtatásban volt részünk, vacsorával és minden jóval vártak minket, voltak, akik az egész éjszakát végül ott töltötték. Én ugye már másodszor jártam itt, mert 2007-ben az emléktábla avatásán is jelen voltam, akkor még Zámbó Sanyi, Dunai Anti, Nagy Laci, a régi nagyok voltak velem. Nagyon jól éreztük magunkat, nagy szeretettel fogadtak minket, sok szurkolóval is sikerült találkozni, olyannyira, hogy decemberre újra invitáltak minket, igaz akkor már nem focizni, csak egy disznó vágásra. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Balatonkeresztúr polgármesterének, hogy ránk gondolt, hogy meghívott minket, és ha lesz még rá lehetőség, akkor szívesen megyünk újra. Külön köszönet a Klubnak is, és a vezetőségnek, akik lehetővé tették az utazást és a felszerelést a csapatnak.”

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip