#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.

BUDAFOKI MTE - Újpest FC
2021. október 27. 18:00

2021. október 27. 18:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Családi nap és toborzó szakmai szemmel 1. rész
2021. október 7. - ujpestfc.hu
Kovács Zoltán, klubunk toborzásért felelős vezetője válaszol

Ahogy azt már megírtuk, illetve egy kis videóval is szemléltettük, remek hangulatban telt a Tábor utcában szeptember 19-én Családi napunk. A vetélkedő, a tombola és az autogram osztások mellett azonban még a délelőtti órákban toborzót is tartott klubunk. Erről érdeklődtünk első körben Kovács Zoltántól, egyesületünk toborzásért felelős vezetője és az előkészítő csapat edzője

Szerinted mennyire nevezhető sikeresnek a rendezvényünk?

Hadd válaszoljak először csak általánosan. Nagyon jól sikerült a Családi nap, rengetegen látogattak ki azon a vasárnapon a Tábor utcai sporttelepünkre. Hál’ Istennek az időjárás is kegyes volt hozzánk, verőfényes napsütésben tölthettük ezt a napot. Én úgy vettem észre, hogy mind a gyerekek, mind pedig a szülők jól érezték magukat. Ha szakmai szemmel nézem, akkor a Családi nappal párhuzamosan tartott toborzót is rendkívül eredményesnek értékelem. Ugye 5 és 11 éves kor között vártunk jelentkezőket, összesen csaknem 100-an próbáltak megbirkózni a próbafeladatokkal, ami elég szép szám.

Ebből mennyien kerültek klubunk utánpótlásába?

Több mint a fele, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy első körben egy előkészítőn vesznek részt. Az előkészítő már nagyon hasonló felfogásban zajlik, mint egy utánpótlás edzés. Ezeken a tréningeken figyeljük meg a gyerekek beilleszkedését, mert minden „kicsi” másképp dolgozza fel ezeket a helyzeteket. Természetesen ezeket a korosztályos edzők is figyelemmel kísérik, és ha ők alkalmasnak találnak valakit, akkor tud csatlakozni az utánpótláscsapathoz.

Összeségében akkor elégedettek lehetünk?

Maximálisan, minden szinten. Remek Családi nap és nagyon hasznos és eredményes toborzó. Ezúton is szeretném megköszönni minden kollégámnak, aki részt vett a szervezésben vagy bármilyen szinten segítették ezt a kezdeményezést, és nem utolsó sorban a rengeteg érdeklődőnek, szülőknek, gyereknek, hogy felejthetetlenné tettük együtt ezt a napot.

Mik a további tervek?

Örülünk annak, hogy a toborzó ilyen hatásos volt, de tehetségek még biztosan akadnak, így dolgozunk tovább. Elsődleges terveink közt szerepel, hogy kihelyezett toborzókat rendezünk, ami azt jelenti, hogy óvodákban iskolákban fogunk felmérőket tartani, reméljük  hasonlóan nagy érdeklődéssel.

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko