#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.

Újpest FC - Paksi FC
2021. december 12. 13:30

2021. december 12. 13:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Három gól és végre három pont!
2021. november 20. - ujpestfc.hu
A második félidőben saját kapujához szögeztük ellenfelünket

Valószínűleg sokan emlékeznek még az első összecsapásunkra, amikor csaknem az egész mérkőzésen emberhátrányban játszottunk, és a találkozó végén buktuk el a győzelmet 2-0-s vezetésről, így őszintén nagyon vártuk ezt a mai bajnokit.

Az első 10 percben vendégeink próbáltak többször is a védelmünk mögé kerülni, elvégre a debreceniek sem X-ért utaztak a fővárosba. A félidő derekára azonban mi is felvettük a ritmust, egyre többször tanyáztunk hosszabb ideig a piros-fehérek térfelén, aminek eredményeképpen egy Beridze helyzet végén megszereztük a vezetést.


Nem örülhetünk azonban sokáig, ugyanis hosszas videózás után úgy döntött a VAR-szoba és a bíró, hogy Csongvai kézzel ért a labdába a tizenhatoson belül, ami után sárgával büntették a vétkest, a Debrecen pedig tizenegyessel jöhetett. Dzsudzsák állt a labda mögé és nem is hibázott. Alig telt újabb 5 perc, amikor Konét csak szabálytalanul sikerült megállítani, így Nikolic idő előtt mehetett zuhanyozni. A maradék időben már nem tudtunk változtatni az álláson, így döntetlennel térhetek a 15 perces szünetre a fiúk.

A második félidőre szemmel látható volt már, hogy minél előbb a magunk javára akartuk fordítani a meccset. Csak mentünk előre, több óriási lehetőségünk is volt, de Gróf eszén nem tudtunk túljárni. Egészen az 57. percig, amikor Kone lövésénél már a hálóőr is tehetetlen volt, így megszereztük a hőn áhított vezetést.

Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, szinte végig ellenfelünk térfelén járattuk a labdát. A nagy akarásnak meg is lett az eredménye, ugyanis egy Antonov beadás után középen Diaby küzdött meg a labdáért, ami így bepattant Deslandesről.

Megérdemelten nyertük meg a mai összecsapást, 33-szor céloztuk meg a kaput, és 11-szer el is találatuk azt.

A vezetőedzők így értékelték a látottakat a találkozó utáni sajtótájékoztatót:

 

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko