#23 Banai Dávid
Születési idő 1994. 05. 09.

BUDAFOKI MTE - Újpest FC
2021. október 27. 18:00

2021. október 27. 18:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Nebojsa Vignjevics: „Nyerni szerettünk volna”
2013. december 7. - ujpestfc.hu
Vezetőedzőnk és Benczés Miklós értékelte a szombat délutáni találkozótA Puskás Akadémia FC elleni találkozó végén Simon Krisztián emberhátrányban szerzett góljával 3-3-as döntetlent játszott csapatunk az év utolsó mérkőzésén. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Nebojsa Vignjevics nem volt elégedett az eredménnyel, de annak örült, hogy a csapata kétgólos hátrányból meg tudott menteni egy pontot.

„Tudtam, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, a Ferencváros elleni kupameccs után fáradtak voltak a keret tagjai.  A Puskás Akadémia technikailag képzett játékosokból áll, az első félidőben pedig sajnos hagytuk őket játszani. Láthattuk, hogy mi történik akkor, ha nem védekezünk elég agresszívan – ellenfelünk könnyedén át tudott játszani minket és jól is kontráztak. Emellett probléma volt még az első félidőben, hogy rosszul passzoltunk és emiatt sok labdát adtunk el. A második félidőben Balogh Balázs beállása után javult a helyzet, Bavon és Simon Krisztián pedig a támadásainkba hozott új lendületet. Kétgólos hátrányban még keményebben mentünk előre, ekkor volt néhány jó támadásunk, szereztünk is két gólt. Nem játszottunk igazán jól, de az a legfontosabb, hogy így sem szenvedtünk vereséget. Gratulálok a Puskás Akadémiának a mai jó teljesítményhez.”

Vezetőedzőnk újságíró kérdésre röviden összegezte eddig újpesti munkáját is.

„Nem mondanám, hogy teljesen elégedett vagyok, mert például ma is nyerni szerettünk volna. Összességében azonban úgy érzem, hogy az idény végén nagyon jó munkát végeztünk a játékosokkal együtt. Azt láttam a mérkőzéseken, hogy két arca is van a csapatnak. Egyrészt igazi csapatjátékkal képesek vagyunk mindenkit legyőzni Magyarországon, másrészt viszont néha egyénieskedést is észrevettem, na, ilyet tavasszal már nem szeretnék tapasztalni. Jövőre néhány minőségi erősítéssel egy agresszívan játszó, mérkőzéseket végig kontroll alatt tartó Újpestet szeretnék majd a pályán látni.”

A Puskás Akadémia FC vezetőedzője, Benczés Miklós az előny birtokában a keménységét hiányolta csapatából, de a szép támadások miatt gratulált játékosainak.

„A semleges szurkolók elégedettek lehetnek, hiszen szerintem egy nagyon jó találkozót láttak. Sok helyzet volt és sok gól, közönségszórakoztató meccs volt – az edzők ilyenkor viszont lefordulnak a padról, ma is volt erre ok mindkét oldalon. Az Újpest jobban kezdte a meccset, de a gól felhozott minket. A második félidőre úgy jöttünk ki, hogy stabilak voltunk és jól futballoztunk, 3-1-nél eldönthettük volna a találkozót végérvényesen, de már másodszor szórakoztunk el kétgólos előnyt, ilyet nem szabad tenni. Ha idegenben lő egy csapat három gólt, akkor meg kell nyerni a találkozót. A középpályásoknak és a védőknek az előny birtokában kicsit keményebben kellett volna „ott lennie” a pályán, ennek ellenére is gratulálok a srácoknak, mert szép támadásokat vezettünk és szép gólokat szereztünk. A gratuláció ellenfelünknek is jár, hiszen emberhátrányban is ki tudtak egyenlíteni.

#23

Banai

Dávid

#23 Banai Dávid