20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

Puskás Akadémia FC - Újpest FC
Puskás Akadémia Pancho Aréna, 2019. február 16. 17:00

Puskás Akadémia Pancho Aréna
2019. február 16. 17:00

Nebojsa Vignjevics: „Agresszívan kell támadni az FTC kapuját”
2013. december 3. - ujpestfc.hu
Vezetőedzőnk szerint csapatunk a visszavágón jobb teljesítményt nyújt majd, mint múlt héten

Szerdán 18:00 órakor a gólnélküli első mérkőzés után a Ferencváros csapatát fogadjuk a Szusza Ferenc Stadionban a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján.  Az elővételi pénztár a mérkőzés napján már 10:00 órától nyitva tart a Mildenberger utcában, így kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint éljenek az elővételi lehetőséggel, vagy érkezzenek meg minél korábban a mérkőzés helyszínére.

Nebojsa Vignjevics a kedd esti edzés után elárulta, az első mérkőzésen mutatottnál sokkal jobb teljesítményt vár csapatától.

„Az első mérkőzés után azt mondtam, a legnagyobb pozitívum az volt, hogy annál sokkal jobban is tudunk játszani. Az elmúlt napokban sokfelől azt hallom, hogy azért nyerünk, mert a Ferencvárosnál most ilyen-olyan problémák vannak. Na, ez nem igaz, bízom benne, hogy azért nyerünk majd, mert jól játszunk! Az egyetlen út a továbbjutáshoz az lehet, hogy saját magunkkal foglalkozunk és a saját játékunkra koncentrálunk szerda este is!”

Vezetőedzőnket arról is kérdeztük, hogy mit kell szerdán másképpen csinálnia a csapatnak a múlt heti meccshez képest.

„Nem lőttünk eleget kapura, nem alakítottunk ki elég helyzetet. Azt láthattuk, hogy ellenfelünk milyen jól megy át támadásba labdaszerzés után, ezért vigyázni kell arra, hogy veszélyes területen ne veszítsük el a labdát. Agresszívabban kell támadnunk az ellenfél kapuját és nagyobb nyomást kell majd helyezni az ellenfél védelmi vonalát, hogy ne tudják olyan könnyen felhozni a labdát.”

A szerb szakember számít az Újpest-szurkolók segítségére is.

„Bízom benne, hogy nagyon sokan kijönnek nekünk szurkolni a Ferencváros ellen! Láttam már, hogy mire képesek az Újpest-szurkolók, számítok rájuk és arra, hogy remek hangulatot teremtenek hazai pályán, játékosaink pedig jó játékkal viszonozzák ezt.”

#19

Bojovic

Mijusko

#19 Bojovic Mijusko