20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

DVSC - Újpest FC

Debreceni Nagyerdei Stadion, 2019. február 2. 17:00

Debreceni Nagyerdei Stadion
2019. február 2. 17:00

Nebojsa Vignjevics: „A felállásban lesznek változások”
2013. november 29. - ujpestfc.hu
Vezetőedzőnk szerint csak a Paks elleni találkozóra szabad koncentrálni

Szombaton 16:00 órakor az MVM Paks otthonában, a Fehérvári úti stadionban lép pályára csapatunk az OTP Bank Liga 16. fordulójában (jegyinformációkat itt olvashatnak). Vezetőedzőnk, Nebojsa Vignjevics a pénteki edzés előtt elárulta, hogy a kezdőcsapatban tervez néhány változtatást, de hozzáállásban ugyanazt várja a játékosoktól, amit eddig is.

„Nincs sok időnk a mérkőzések között, de készen kell állnunk mindegyikre. A Ferencváros ellen fizikailag és mentálisan is nyomás alatt voltunk, ilyen mérkőzések után nehezebb a regeneráció, de meg kell oldani. Az eddigi felállásban lesz némi változás, a mentalitásban viszont nem, azaz győzelemre játszó csapatot szeretnék a pályán látni Pakson is! Nagyon fontos, hogy a játékosok csak a szombati mérkőzésre összpontosítsanak, nem megengedhető, hogy a jövő heti kupavisszavágó járjon a fejekben.”

A szerb szakember röviden beszélt szombati ellenfelünkről is.

„Láttam a Paks több mérkőzését, például a múlt heti FTC ellenit is. Lehet, hogy régóta nem nyertek bajnokit, de vasárnap sok helyzetük volt, és náluk játszik a góllövő lista éllovasa, Simon Attila is, szóval nagyon oda kell figyelnünk. Lehet, hogy lesz rajtuk nyomás a nyeretlenségi széria miatt, de nekünk nem szabad ezzel foglalkozni és arra várni, hogy majd hátha hibáznak – éppen ellenkezőleg, nekünk kell majd hibára kényszerítenünk őket.”

 

#5

Litauszki

Róbert

#5 Litauszki Róbert