#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.

Újpest FC - Ferencvárosi TC
2022. január 30. 20:00

2022. január 30. 20:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Az első félidő lehet a mérvadó
2022. január 10. - ujpestfc.hu
A Vác FC ellen folytatja felkészülését második alakulatunk

Ugyan csak a hét közepén kezdte meg az edzéseket második együttesünk, szombaton azonban már le is játszották első felkészülési mérkőzésüket. Egy jó iramú első felidőt követően egygólos hátrányban vonulhattak az öltözőbe a srácok, a második játékrészben azonban felforgatott csapatunkat a végére bedarálta az NB III. Közép csoportjának negyedik helyén telelő Balassagyarmati VSE.

A lefújás után Mundi Viktort, a fiúk vezetőedzőjét kértük meg, hogy értékelje a BVSE elleni teljesítményünket: 

„Ameddig az alapcsapatunk volt a pályán, addig kifejezetten jó teljesítményt nyújtottunk, de sajnos a félidő végén egy pontrúgásból a Balassagyarmat megszerezte a vezetést, pedig kétszer is megzörgettük a kapufát az első 45 percben. Tehát az összecsapás ezen periódusával elégedett lehetek. A második játékrészre szinte teljesen kicseréltem a csapatot azokra, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak, illetve több próbázót is pályára küldtem, köztük sokan a fiatalabb korosztályból kerültek fel. Ők mind taktikailag, mind játékban nehezebben vették fel a versenyt az NB III-as futballistákkal, így alakult ki a lefújásra ez a végeredmény. A próbajátékosaink közül még biztosan lesz, akiről hallunk, mert többen 2004-es születésűek, de egyelőre még a saját korosztályukban fogják folytatni a felkészülést.”

Újpest FC II. – Balassagyarmati VSE 0-4

Gólszerzők: Lizák Bence 41’, Gergely Péter 77’, 84’, Nagy Tamás 86’

Nem pihennek túl sokat futballistáink, ugyanis január 15-én, szombaton 11 órától a Tábor utcában fogadjuk a Vác FC együttesét.

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko