MOL Fehérvár FC - Újpest FC
2019. szeptember 28. 19:30

2019. szeptember 28. 19:30

Marc Lelièvre: „Tudják a játékosok, hogy mi a feladatuk”
2013. április 26. - ujpestfc.hu
Megbízott edzőnk a múlt héten mutatott játék első harminc percével maradéktalanul elégedett volt

Csapatunk szombaton 16:00 órakor a Lombard Pápa vendégeként lép pályára az OTP Bank Liga 25. fordulójában.

Megbízott edzőnk, Marc Lelièvre nem félti a játékosokat a mostanában hazai pályán remekül szereplő Pápa ellen sem, és szeretne a pápai Perutz Stadionból is pontokkal távozni.

„A Pápa elmúlt hetekben otthon felmutatott eredményei bizonyítják, hogy nincsenek könnyű mérkőzések az NB I-ben, nem engedheti meg magának senki, hogy ne nyújtson száz százalékot. Kielemeztük ellenfelünk találkozóit, a játékosok tudják jól, hogy mi lesz a feladatuk szombaton.  Miután visszanéztem a PMFC elleni meccset, azt mondhatom, hogy egy hete nem is húsz, hanem harminc percig úgy játszott a csapat, hogy mindennel elégedett voltam. Utána a háromgólos előny birtokában tudat alatt kicsit túlnyugtatta magát mindenki – ez nem feltétlenül jó, de valahol érthető. Viszont ez már a múlt, márpedig mindig azt hangoztatom, hogy nem szeretek a múltban élni, így hétfő óta teljes erőbedobással a Pápa ellen készülünk. Nyolc napon belül három mérkőzésünk is lesz, ezt nyilván figyelembevettük az edzésprogram kialakításakor, de hatalmas változások azért nem voltak.”

A belga szakember – aki egyébként, ha úgy dönt, újra számíthat Lázár Bencére – nem foglalkozik azzal, hogy a szabályok értelmében hamarosan lejár az ideiglenes megbízása.

„Egyáltalán nem vagyok emiatt ideges. Ugyanúgy dolgoztam ezen a héten is legjobb tudásom szerint a klubért, ahogyan eddig is tettem.”