20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

DVSC - Újpest FC

Debreceni Nagyerdei Stadion, 2019. február 2. 17:00

Debreceni Nagyerdei Stadion
2019. február 2. 17:00

Az Újpest FC Öregfiúk Orosházán
2014. december 22. - ujpestfc.hu
Jótékonysági gálán bajnokcsapatunk

Második alkalommal rendezte meg az OMTK-OLE 1913 a "Nekünk a foci az ünnep!" elnevezésű jótékonysági karácsonyi focigáláját, aminek keretein belül ezúttal az Újpest FC Örgefiúk csapata lépett pályára Orosházán.

A tavaly útjára indított esemény során, most is korábbi válogatott és többszörös NBI-es focisták szerepeltek az ULE-gáláján az Eötvös József Katolikus Általános Iskola Sportcsarnokában december 21-én. A rendezvény fő célja a sportág ünneplése volt karácsonyhoz közeledvén, ezért az OMTK-ULE mind a 10 korosztályos csapata parkettára lépett a nap folyamán gálamérkőzések formájában, ahol az ellenfél az Algyői SK korosztályos gárdái voltak. A felnőtt foci sem maradt el, így egy villámtornán belül egymással mérkőzött a Békéscsaba 1912 Előre SE illetve a két orosházi csapat, az Orosháza FC és a Rákóczi Vasas SE. A gála zárásaként pedig az egyesület vezetői-edzői csapata meccselt az újpesti öregfiúkkal egy baráti összecsapás során. Idén is a gála teljes bevételét (tombola, anyagi felajánlások) a Kórház Gyermekosztálya kapta.

Öregfiúk csapatunk kimagasló teljesítményt nyújtva ismét győzelemmel koronázta a napot, hiszen az első meccsen 1:0-ra, a másodikon pedig 8:1-re győzedelmeskedett. 

Újpest FC Öregfiúk: Szlezák Zoltán, Tamási Zoltán, Szabó András, Katona György, Kiss Tibor, Sztaskó Zoltán, Nagy Endre, Kerényi Norbert, Erős Károly.

A játékosok három labdát és egy mezt is dedikáltak, amelyet az est folyamán kisorsoltak a tombolán.

Forrás: omtk.hu

#5

Litauszki

Róbert

#5 Litauszki Róbert