#17 Beridze Giorgi
Születési idő 1997. 05. 12.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Pont nélkül távozunk Kisvárdáról
2022. május 5. - ujpestfc.hu
Nem sikerült az egyenlítés

Nem indult jól a találkozó számunkra, hiszen a 4. percben betalált kapunkba a Kisvárda. Bumba tisztán kapott labdát és két átfordulást követően a kapu távolabbi felébe helyezte azt.

A gyors gólt követően elindult az adok-kapok, mindkét csapat igyekezett helyzeteket kidolgozni, de érdemi támadás nem történt. A mi oldalunkon a 10. percben Beridze nagyszerű előretörését követően önzetlenül Zivzivadzét akarta helyzetbe hozni, de nem született találat.

A 20. percben Zivzivadze jól találta el a labdát, de a kapus hárította a lövést. A kipattanót ismét Zivzivadze próbálta meg ollózó mozdulattal a kapu felé irányítani, azonban mozdulatából szerencsétlenül érkezett a talajra, ápolásra szorult, de nem tudta folytatni a játékot, helyére Katona Mátyás érkezett.

 

 

A játék ritmusa az ápolást követően megakadt, amiből a várdaiak eszméltek fel gyorsabban, Asani góljával megszerezték második találatukat is.

Játékosaink a második gól után felszívták magukat és óriási nyomás alá helyezték Dombó kapuját. Croizet kiugratása után tisztán törhetett a kapura, azonban a tizenhatosnál kisodródott, szögletet tudott kiharcolni. A sarokrúgás elvégzésével Diaby fejese megrezgette a várdai hálót, ezzel megszületett a szépítő találat az első játékrész 44. percében.

 

 

A második félidő izgalmak nélkül indult, az 55. percig mindkét oldalon keresték a játékosok a helyüket, amiből a mieink mozdították ki a játékot. Először Croizet, majd Beridze, majd újra Croizet próbált kapura lőni.  

A második félidőre a Kisvárda változtatott a felállásán, Ötvös Bence helyére Makowski érkezett, amit újabb csere követett a 61. percben: Asani posztjára Navratilt küldte be az edző.

A 68. percben gólszerzőnk, Diaby hatalmasat mentett. Az esetet követően Milos kettős cserével igyekezett felpezsdíteni csapatunk ritmusát. Mitrovic helyére Viana érkezett, míg Onovót Bjelos váltotta.

 

 

Bár voltak próbálkozásaink, az eredményen nem tudtunk változtatni, így pont nélkül távoztunk Kisvárdáról.

#17

Beridze

Giorgi

#17 Beridze Giorgi