#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Dekabajnokunk: Gonda Csanád!
2022. június 22. - ujpestfc.hu
423-szor emelte magasba a labdát: “Ez egy erős átlag (…)”

Május 27-e és 29-e között a Hungexpo területe adott otthont az Automobil és Tuning Shownak (AMTS), melyen klubunk is képviseltette magát, hiszen egyik főpartnerünk, a 101 EV Park is jelen volt a rendezvényen. Többféle programmal vártuk „standunknál” a kilátogatókat, például építettünk labdás akadálypályát a végén kapura lövéssel, de a zsonglőrök a dekázóversenyen megmutathatták azt is, hogy mennyire dédelgetik ügyesen a játékszert a levegőben. Utóbbiban végül „hazakerült a trófea”, ugyanis U17-es csapatunk egyik kilátogató játékosánál, Gonda Csanádnál senki sem tudott magasabb számot produkálni: 

 

 

423-szor dekáztál, amivel végül megnyerted a versenyt. Ez tőled mennyire számít jó teljesítménynek? Sok vagy kevés? 

Ez nem egy rossz eredmény, de nem olyan magas szám, amit nem lehetne megdönteni. Biztosan többen képesek ennél többet is teljesíteni, és más napokon, jobban koncentrálva szerintem én is. Ez egy erős átlag, legalábbis annak gondolom. 

 

A nagypályás játékban nem igazán van idő dekázgatni, de te azért szoktad gyakorolni? Esetleg más trükköket is kipróbálsz, mint a freestyle-osok? 

Azt nem mondhatnám, hogy nagyon sok figurát tudok, de alapjába véve szeretem és szoktam is gyakorolni, ha marad rá időm. 

 

 

Jelenleg az U17-es csapatunkban pallérozódsz, ahol a középpályán szoktál szerepelni. De mikor kezdtél el focizni? 

Nagyon pici koromban kezdtem, olyan 3-4 éves lehettem, de sokáig párhuzamosan még kosaraztam is. Aztán később, mikor választanom kellett a kettő közül, akkor a foci mellett döntöttem. 

 

 

Még középiskolába jársz. Mennyire sikerül összeegyeztetned a sporttal?  

Nem vagyok magántanuló, tehát rendes rendszerben járok az iskolába. Nem könnyű, elég sűrű a program, de még szerencsésebb vagyok, mint néhány társam, mert nem lakok messze sem a Tábor utcából, sem az iskolától, így nekem legalább az utazás nem vesz el időt. 

 

Azért gondolom így sok sincs szabadidőd. Van esetleg valami hobbid? 

Nem nagyon, nem is nagyon van rá időm. Vasárnaponként, ha úgy alakul, akkor kikapcsolódásként kicsit videójátékozom, de azt nem nevezném hobbinak. Nyilván, olyankor is a FIFA az az elsőszámú, de mással is szoktam, szeretek például autóversenyzős játékokkal is játszani. 

 

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián