Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#23 Banai Dávid
Születési idő 1994. 05. 09.

Újpest FC - ZTE FC
2022. augusztus 13. 20:15

2022. augusztus 13. 20:15

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Vereséggel rajtolt második csapatunk
2022. augusztus 2. - ujpestfc.hu
„Reméljük, hogy a következő találkozón más ritmusban tudunk futballozni.”

Elkezdődtek a felnőtt férfi bajnokságok, így az OTP Bank és a Merkantil Bank Liga mellett elstartolt az NB III-asok mezőnye is. Ebben az idényben visszakerültünk a Keleti csoportból a Középsőbe, így a szezonnyitón Hódmezővásárhelyre látogattunk. Második együttesünk nem tudott pontot szerezni a Csongrád-Csanád megyei gárda otthonában. Már az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert a hazaiak, két távoli bombával sikerült bevenniük Hámori kapuját. A második 45 percben megpróbáltunk szépíteni, de nem jött össze, így 2-0-s eredménynél hangzott el a mérkőzés végét jelző hármas sípszó.

A lefújás után Mundi Viktort, a fiúk vezetőedzőjét kértük meg, hogy értékelje a látottakat:

„Sajnos ezen a mérkőzésen a gyengébbik arcát mutatta a csapat. Tulajdonképpen az első félidőt úgy játszottuk le, hogy nem volt értékelhető támadásvezetésünk, az ellenfél pedig két átlövéses gólt szerzett. Nagyon gyenge játékrészt produkáltunk. A második félidőben a cserék hatására egy 20-25 percig átvettük az irányítást, feljavult a játékunk és kihagytunk egy nagy ziccert. A hátralevő időben viszont újra leült a csapat és nem volt bennünk a gól, így vereséget szenvedtünk. Reméljük, hogy a következő találkozón más ritmusban tudunk futballozni.”

NB III. Közép csoport 1. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Újpest FC II. 2-0 (2-0)

Gólszerző: Irmes Dávid 10’, Schildkraut Krisztián 44’

Hámori – Horváth D. – Eckl – Horváth B. – Szűcs (Simon 74’) – Radosevic – Szabó (Benyó 59’) – Geiger (Tamási 59’) – Dékei (Hajdu 59’) – Burzi (Tóth 74’) - Kovács

Nem kell sokat várni arra, hogy javíthasson második csapatunk, ugyanis az NB III-ban hétközi fordulót rendeznek. A mieink hazai pályán, a Tábor utcában fogadják a Meton-FC Dabas együttesét szerdán, augusztus 3-án 17 óra 30-tól.

#23

Banai

Dávid

#23 Banai Dávid