Újpest FC - Kisvárda Master Good
2019. december 7. 17:00

2019. december 7. 17:00

Tájékoztató a jegyvásárláshoz
2016. február 8. - ujpestfc.hu
A sportról szóló 2004. évi I. törvény, illetve a sportrendezvények biztonságáról szóló 54/2004 (III.31.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó labdarúgó-mérkőzések során a jegyértékesítést névre szólóan kell végrehajtani.

A szurkolói kártyával nem rendelkező személyek részére belépő jegy csak helyszíni értékesítéssel, személyes azonosítást követően, a Sporttörvény 72/B.§ a) és c) pont szerinti adatok (legalább a név, a születési hely- és idő) rögzítésével értékesíthető. A jegynek a jogszabályi rendelkezésekkel összhangban tartalmaznia kell a felvett adatokat. A szurkoló azonosításának végrehajtása a sportszervezet kötelezettsége és felelőssége.

A sporttörvény értelmében a jegyértékesítés továbbra is csak névre szólóan történhet meg. Az MLSZ Biztonsági Szabályzatának 8/B § (6) bek. m) pontjának értelmében (fent második bekezdés) a pénztáros minden esetben köteles ellenőrizni a személyazonosságot igazoló okmányt. Mivel ennek elmulasztása a jövőben pénzbeli büntetést vonhat maga után, a jövőben csak fényképes igazolvány bemutatásával van lehetőség jegy- és bérletvásárlásra, ami sajnos lassíthatja a jegyvásárlás folyamatát. Kérjük szurkolóink szíves együttműködését a fentiek betartásában. Kérjük, azon szurkolóink, akik rendelkeznek klubkártyával, hozzák azt magukkal jegyvásárláshoz, hiszen ez jelentősen meggyorsítja a jegyvásárlás folyamatát. A klubkártya kiállításának helyszíne a D lelátó alatt elhelyezett konténer, ahol kialakításra került két plusz pénztár is, melyet minden hazai mérkőzés előtt a klubkártyával rendelkező szurkolóink vehetnek igénybe a gyorsabb jegyvásárlás érdekében.

További fontos információ:

Ha egy szurkolónk egy másik szurkoló társának szeretne jegyet vagy bérletet vásárolni, megteheti, amennyiben bemutatja az adott illető fényképes igazolványáról készített fénymásolatot vagy fényképet (javasoljuk a telefonnal történő fotó készítését).

Fontos, hogy az igazolvány mindkét oldaláról készüljön másolat!