#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.

Újpest FC - Ferencvárosi TC
2022. január 30. 20:00

2022. január 30. 20:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Megújul a stadionunk
2016. április 7. - ujpestfc.hu
A Nemzeti Stadionfejlesztési Programnak köszönhetően elkezdődtek a munkálatok.

Április 4-én megérkeztek az első munkagépek a Szusza Ferenc Stadionba. Együttesünk ennek ellenére továbbra is a Megyeri úton játssza a bajnokságból hátralevő hazai mérkőzéseit, a munkálatok első fázisa ugyanis nem érinti a mérkőzések megrendezéséhez szükséges részeit a létesítménynek.

A tervek szerint a felújítás szeptemberben fejeződik be, emiatt a következő idény elején minden bizonnyal a Fáy utcai stadionban rendezzük majd hazai meccseinket.

A fejlesztési projektben szereplő elképzelések szerint megújul a stadionhoz tartozó összes mellékhelyiség és büfé, valamint új szurkoló kiszolgáló egységek is létesülnek, illetve teljesen felújítják az A tribünt is. Emellett megcserélik a jelenlegi vendég szektort az ultráink helyével, így hűséges szurkolóink a C szektorból buzdíthatják majd csapatunkat.

Az építkezések után várhatóan új beléptetési rendszer lép életbe. Az A tribün bal, A terasz bal, B és C szektorokba jegyet váltó szurkolóink továbbra is a Megyeri útról foglalhatják el helyüket, míg az A tribün jobbon és A terasz jobbon ülők a Mildenberger utca felől jöhetnek be. A vendégek D szektorába a Labdarúgó utca északi feléről lehet majd egy új beléptető kapun keresztül bejutni.

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián