20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

DVSC - Újpest FC

Debreceni Nagyerdei Stadion, 2019. február 2. 17:00

Debreceni Nagyerdei Stadion
2019. február 2. 17:00

Megújul a stadionunk
2016. április 7. - ujpestfc.hu
A Nemzeti Stadionfejlesztési Programnak köszönhetően elkezdődtek a munkálatok.

Április 4-én megérkeztek az első munkagépek a Szusza Ferenc Stadionba. Együttesünk ennek ellenére továbbra is a Megyeri úton játssza a bajnokságból hátralevő hazai mérkőzéseit, a munkálatok első fázisa ugyanis nem érinti a mérkőzések megrendezéséhez szükséges részeit a létesítménynek.

A tervek szerint a felújítás szeptemberben fejeződik be, emiatt a következő idény elején minden bizonnyal a Fáy utcai stadionban rendezzük majd hazai meccseinket.

A fejlesztési projektben szereplő elképzelések szerint megújul a stadionhoz tartozó összes mellékhelyiség és büfé, valamint új szurkoló kiszolgáló egységek is létesülnek, illetve teljesen felújítják az A tribünt is. Emellett megcserélik a jelenlegi vendég szektort az ultráink helyével, így hűséges szurkolóink a C szektorból buzdíthatják majd csapatunkat.

Az építkezések után várhatóan új beléptetési rendszer lép életbe. Az A tribün bal, A terasz bal, B és C szektorokba jegyet váltó szurkolóink továbbra is a Megyeri útról foglalhatják el helyüket, míg az A tribün jobbon és A terasz jobbon ülők a Mildenberger utca felől jöhetnek be. A vendégek D szektorába a Labdarúgó utca északi feléről lehet majd egy új beléptető kapun keresztül bejutni.

#99

Lukács

Dániel

#99 Lukács Dániel