#21 Balázs Benjamin
Születési idő 1990. 04. 26.

Újpest FC - DVSC
Szusza Ferenc Stadion, 2019. április 27. 17:00

Szusza Ferenc Stadion
2019. április 27. 17:00

Hátvédünk Lengyelországban folytatja pályafutását
2016. május 21. - ujpestfc.hu
5-ös számú játékosunk búcsúzik csapatunktól.

Litauszki Róbert, együttesünk bekkje július 1-től Krakkóban, a KS Cracovia csapatában folytatja futballkarrierjét. Robi méltóképpen szeretne elköszönni a szurkolóktól, ezért az alábbiakban olvashatóak a búcsúgondolatai.

„Kedves Újpest-szurkolók!

Ma elbúcsúzom tőletek. Búcsúzom a csodálatos klubtól, ahol 13 évet töltöttem. Itt váltam játékossá, és itt váltam azzá, ami ma vagyok. Az Újpest mindig a szívemben lesz. Köszönöm, hogy az újpesti család része lehettem.

Búcsúzom a szurkolóktól, akiktől megtanultam, mit jelent újpestinek lenni. A vérem örökre lila marad! Köszönöm nektek azt a sok szép emléket, amit tőletek kaptam. Köszönöm azt a sok szép évet, amelyet együtt töltöttünk.

Köszönöm a klubnak, hogy új szerződést ajánlott. Fájó szívvel, de úgy döntöttem, új fronton próbálom ki magam. Reménykedem, hogy újabb kapuk nyílnak meg előttem, akár a válogatott irányában is.

Szomorúan búcsúzom, de eljött az életemnek egy újabb állomása, amikor tovább kell lépnem. Bárhol leszek is, mindig örömmel fogok visszagondolni az itt eltöltött évekre. Annyit mondanék még, hogy: "Hajrá Újpest!!"”

Klubunk sok sikert kíván kiváló labdarúgójának a továbbiakban!

#21

Balázs

Benjamin

#21 Balázs Benjamin