#77 Giorgi Beridze
Születési idő 1997. 05. 12.
Szurkolói információk
2016. szeptember 1. - ujpestfc.hu
Minden, amit a Honvéd elleni edzőmérkőzésről tudni kell.

Csapatunk szeptember első szombatján (3-án), délelőtt 11:00-kor a Budapest Honvéd vendégeként lép pályára. A felkészülési találkozó biztonsági szempontból nem számít kiemelt párharcnak, ezért arra kérjük szurkolóinkat, hogy ezt vegyék figyelembe a stadionhoz való érkezéskor, a mérkőzés ideje alatt és a stadiontól való távozáskor is.

A Bozsik Stadionban megrendezésre kerülő Bp. Honvéd – Újpest FC edzőmérkőzésre, a vendégszektorba szóló jegyeket szombaton (09.03.) lehet megvásárolni a Bozsik Stadionban. Kérjük a kedves szurkolókat, hogy lehetőleg online vàsàroljàk meg jegyeiket, a torlódás elkerülése végett. A belépők ára egységesen 1.000 Ft.14 év alattiak és 65 év felettiek ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést.

Pénztár nyitva tartás (Bozsik Stadion, vendégszektor bejáratánál):

Szeptember 3. (szombat) 9-12 óra között

A mérkőzésre a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon online is lehet belépőket váltani. Ez esetben a jegyeket egy nyomtató segítségével előre kinyomtathatják, vagy az okostelefon képernyőjén megnyithatják azt, így már a stadionban nem kell sorban állni a pénztáraknál, csak a beléptető kapuknál szükséges a jegyen található vonalkódot (vagy kinyomtatva, vagy a telefon képernyőjén megjelenítve) beolvastatni.

Az online jegyvásárláshoz klubkártya szükséges.

#77

Giorgi

Beridze

#77 Giorgi Beridze