20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

DVSC - Újpest FC

Debreceni Nagyerdei Stadion, 2019. február 2. 17:00

Debreceni Nagyerdei Stadion
2019. február 2. 17:00

Utánpótlás eredmények
2016. november 14. - ujpestfc.hu
A hétvégi mérleg: 5 győzelem, 2 vereség.

U19

III. Ker. - Újpest FC: 1 - 3

Edző: Mundi Viktor

„Az első 20 percben jó játékkal eldöntöttük a mérkőzést. Később pontatlanok lettünk, és számos lehetőséget elpuskáztunk. A jövőben taktikailag több kell.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Kovács, Bükös, Szíjártó

U17

III. Ker. - Újpest FC: 1 - 5

Edző: Füle Antal

„Az első félidőben nem működtek a labdakihozatalok, és a kapu előtt is bizonytalanok voltunk. A második játékrészben már jobban és eredményesebben játszottunk.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Suhvasztov, Horváth R., Csongvai, Fülöp, Bocsi

U16      

BLSZ Bajnoki mérkőzés:

Újpest FC - Csepel FC SE: 13 - 3

Edző: Komódi László

„Az időjárással és az ellenfél védelmével is meg kellet küzdenünk. Az egész mérkőzés alatt szakadt az eső. Jól alkalmazkodtunk a körülményekhez, rengeteg ritmusváltást csináltunk és pontosan járatuk a labdát, amit a vendég játékosok egyszerűen nem tudtak lekövetni védekezésben. A helyzeteket magas százalékban kihasználtuk, megérdemelten nyertünk ilyen nagy különbséggel. Gratulálok az egész csapatnak a mutatott játékért.”

U15

Újpest FC - Soroksár: 3 - 2

Edző: Szekeres Zoltán

„A szezon leggyengébb teljesítményét nyújtottuk. Sajnos a csapat nagy hányada indiszponáltan és kudarckerülő attitűddel játszott, ami értelemszerűen rányomta a bélyegét a csapat együttes teljesítményére is. Ettől függetlenül, még így is számtalan helyzetet dolgoztunk ki, amelyek hihetetlen mennyiségű százalékát hagytuk kihasználatlanul.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Nagy, Buza, Hajdu, Tóth

U14

Újpest  FC - Soroksár: 4 - 0

„Az első félidőben magas tempót diktáltunk, aminek áldozatául esett a pontos, precíz játékunk. A motiváltság és az elszántság dicséretes a csapat összes tagjánál. Pontrúgásaink egyre nagyobb érteket képviselnek.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Hatos, Deák, Laczik, Czövek, Takács, Büki

Leány U18 kiemelt csoport

Újpest FC - Győri ETO : 0 - 9

Edző: Tóth László, Kiss Fanni

„Nincs mit szépíteni, ez nem volt megfelelő produkció a részünkről. Érdekes meccs volt, ugyanis míg mi a száz százalékos helyzeteket sem tudtuk kihasználni, addig a győriek minden támadása góllal végződött. Ez azért bosszantó, mert a Győr nem az az ellenfél, akitől ilyen vereséget kellett volna szenvednünk.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Gál, Soós, Lipkovics

Leány U15

Újpest FC - FC Hatvan: 0 - 4

Edző: Tóth László, Kiss Fanni

„Jó meccset játszottunk a hasonló erőt képviselő Hatvan ellen. A lányok mindent megtettek annak érdekében, hogy szépen búcsúzzanak az ősztől. Azt hiszem, hogy ez eredménytől függetlenül sikerült is. Ránk fér a pihenés.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Tóth, Hajnal