#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
„Jó csapat vagyunk, képesek vagyunk jól játszani”
2016. december 16. - ujpestfc.hu
Nebojsa Vignjevic mester értékelte a szezon első felét.

Úgy gondolom, hogy csak a klub közvetlen munkatársai és a csapattagok tudhatták, hogy milyen problémákkal és kihívásokkal kellett szembe nézzünk már a nyár elején. Természetesen a játékosokat arra ösztönöztem, hogy ezeket a dolgokat hagyják maguk mögött, és tegyék meg, amit csak tudnak, hogy a pályán jól teljesítsenek. Ez azért nem volt egyszerű, sokan küszködtek kisebb-nagyobb sérüléssel, Herist, Hazardot operálták, Balogh is kidőlt, Angelov, Perovic sem volt egészséges, Lázok, Nagy Gábor, Sankovic is mind a műtétjükből épültek fel, majdnem egy komplett csapat nem állt a rendelkezésemre.

Már olyan hangokat is lehetett hallani rólunk a bajnokság kezdete előtt, hogy idén a kiesés ellen fogunk küzdeni. Ebben a helyzetben nem volt egyszerű meggyőznöm a többieket, hogy jó csapat vagyunk, képesek vagyunk jól játszani. Az első két bajnoki vereség után megérkeztek a sikerek is, és végre eljutott az üzenetem a játékosokhoz, egyre jobban és jobban futballoztunk. Voltak nehezebb meccseink, amikor nyernünk kellett volna, de mint korábban is mondtam, még hiányzik a tapasztalat, ami ilyenkor hozzásegíthetne minket a három pont megszerzéséhez. Nálunk a kezdetektől két fiatal, Bardhi és Diarra vették a nyakukba a csapatot, nagy terhet pakolva magukra ezzel, és igazi vezéregyéniségekké váltak.

A játékoskeret mellett a hazai pálya hiánya sem a mi javunkra szólt, persze hálás vagyok a Vasas és a Kecskemét pályájáért, de azért más lenne a Szusza Ferenc Stadionban játszani, ahol az ellenfeleken is nagyobb a nyomás, és nagyobb arányban nyerjük meg a nehezebb csatákat.

Összességében mindezek ellenére is boldog vagyok, a fiúk minden tőlük telhetőt megtettek a sikerért, büszke vagyok rájuk, és úgy gondolom, az előzőek tükrében nyugodtan mondhatom, hogy jó szezont zártunk.

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko