#10 Zsótér Donát
Születési idő 1996. 01. 06.

Kisvárda Master Good - Újpest FC
2019. augusztus 24. 18:00

2019. augusztus 24. 18:00

Felnőtt csapatunk új játékosa: Szűcs Kristóf
2017. január 12. - ujpestfc.hu
Utánpótlás játékosunknak profi szerződést hozott az új év.

Mint ahogy arról már sok alkalommal hírt adtunk, több tehetséges utánpótlás játékosunk tart olyan technikai szinten, hogy napról napra a felnőtt csapattal edzhessen. Szűcs Kristóf (akinek a nyáron készült bemutatkozó kisfilmje ide kattintva érhető el) tréningeken végzett kemény munkájára Nebojsa Vignjevic is felfigyelt, így fiatal játékosunk ma délelőtt profi szerződést írt alá klubunkkal.

"14 éve focizom, ez azt jelenti, ennyi ideje dolgozom azon, hogy egyszer profi labdarúgó legyek" – meséli Kristóf. "Hihetetlenül boldog lettem, mikor az Újpest profi szerződést ajánlott nekem. Természetesen azonnal elfogadtam, hisz’ egy álmom valósult meg. Elértem a labdarúgásban felállított céljaim közül egyet, de nem szeretnék itt megállni, továbbra is százszázalékon fogok dolgozni minden edzésen, hogy tovább fejlődhessek, és minden tőlem telhető módon segítsem a csapatot."

Fiatal játékosunk új szerződése kapcsán megkérdeztük vezetőedzőnket is: "Közös döntés volt, a stábbal együtt úgy gondoltuk, hogy kiérdemelte az elmúlt féléves teljesítményével ezt a megállapodást. Személy szerint az előttünk álló mérkőzéseken próbálok majd lehetőséget biztosítani neki, hogy éles körülmények között is megmérettesse magát, hiszen egy igazán tehetséges, jó futballistáról van szó.”

Hajrá, Kristóf!

#10

Zsótér

Donát

#10 Zsótér Donát