Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.

Újpest FC - ZTE FC
2022. augusztus 13. 20:15

2022. augusztus 13. 20:15

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Játékos körkép
2017. január 18. - ujpestfc.hu
Ezúttal Nagy Tibor, Lázok János, Jonathan Heris és Bojan Sankovic számolt be erőnlétükről. Akárcsak a tegnapi, a mai összkép is pozitív.

Nagy Tibor az MTK elleni mérkőzésünk előtt, egy edzésen kapott a vádlijára egy kemény belépőt, minek következtében az utolsó két fordulóban nem tudta vállalni a játékot. Mára azonban már nyoma sincs sérülésének.

„Az ominózus november végi edzést követően ultrahangra mentem, ahol megerősítették, hogy egy kemény ütés érte a vádlimat. Pihentetést és egy kicsivel könnyebb edzésmunkát javasoltak. A szünetben kapott edzéstervet teljes erővel végigcsináltam, így a csapattal együtt tudtam elkezdeni a felkészülés. Megannyi tréning van már mögöttünk mióta visszatértünk, én pedig százszázalékos állapotban vagyok.”

Lázok Jánosnak az őszi szezon egyik edzésén szakadt ki egy kis porcdarab a jobb térdéből. 28-as számú játékosunkat december végén megműtötték. Az operáció mindössze negyedóráig tartott, János akkor kéthetes külön edzésmunkáról beszélt, ma elmondta, hogyan halad felépülése.

„Úgy telik minden edzés, ahogy azt korábban terveztük. A beavatkozást követően ma végeztem először futóedzést, ami közben semmi fájdalmat nem éreztem. A passzoknál és a kitámasztásoknál sem éreztem hátráltató érzést, így nyugodtan mondhatom, minden a terv szerint halad. Egy hét múlva csatlakozom a teljes edzésmunkát végző csapattásaimhoz.”

Jonathan Heris a téli pihenő előtti utolsó mérkőzésünk 3. percében sérült meg. Rutinos védőnk most elmeséli, hogy pontosan mi történt a DVSC elleni rangadó alkalmával, és ez hátráltatja-e a felkészülésben.

„Nagyon meglepett, hogy a mérkőzés ilyen korai szakaszában sérültem meg. Hirtelen nem tudtam mi történt, csak annyit éreztem, mintha egy kést szúrtak volna a combizmomba. Később kiderült, izomszakadást szenvedtem. Egy, maximum két hét múlva újra a régi leszek, és teljes erőbedobással fogok újból a pályára lépni.”

Bojan Sankovicnak a szezon során többször is problémája volt a sérvével, végül tavaly december 21-én kés alá feküdt, hogy pontot tegyen az ügy végére. Középpályásunk a műtétről és a felépüléséről a konditeremben mesélt nekünk.

„Németországban egy specialista végezte a beavatkozást, ami nagyon jól sikerült. 10 nappal az operációt követően már mozoghattam, persze csak óvatosan. Most már teljes értékű munkát végzek a csapattal, és már alig várom a ciprusi edzőtábort.”

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián