#35 Gundel-Takács  Bence
Születési idő 1998. 04. 06.

Kisvárda Master Good - Újpest FC
2019. augusztus 24. 18:00

2019. augusztus 24. 18:00

Távozik csapatunktól Nagy Tibor
2017. február 8. - ujpestfc.hu
A jobb oldali védő a lila-fehér mezt más színösszeállításúra cseréli, de továbbra is NB I-es játékos marad.

A 25 éves védő 2015 nyarán érkezett csapatunkhoz kölcsönbe az MTK együttesétől. Egy évvel később, a tavaly nyári edzőtáborunk előtt pedig végleges szerződést kötött klubunkkal. Nagy Tibort az idei év elején a DVTK együttese vásárolta meg klubunktól.

„Megtiszteltetés volt számomra Újpesten játszani, az itt eltöltött időszakban kiváló edzőkkel és csapattársakkal dolgozhattam együtt” - fogalmazott búcsújában Nagy Tibor, aki 25 NB I-es és 3 Magyar Kupa mérkőzésen lépett pályára lila-fehér szerelésben. „Sajnos a Megyeri úton töltött időm alatt két sérülés is hátráltatott abban, hogy kihozzam magamból azt, amire igazán képes lehetek. A jövőben sok sikert kívánok az Újpest FC csapatának.”

Honlapunk megkérte Nebojsa Vignjevic vezetőedzőnket, mondjon pár szót a védő távozásával kapcsolatosan.

„Először is Nagy Tibi egy fantasztikus ember és mindamellett megbízható játékos is, aki jól beilleszkedett a csapatba. Sokat tettünk a fejlődéséért, és ő ezt meg is hálálta, amikor lehetőséget kapott. Tibi egy olyan ajánlatot kapott, amelyet, mint családos ember is alaposan megfontolt, és végül arra jutottunk, hogy neki így lesz a legjobb. Szeretném megköszönni az itteni munkáját, és a legjobbakat kívánom neki a további karrierjéhez.

Úgy gondolom, hogy fiatal tehetségeink, Szűcs Kristóf és Balázs Benjámin segítségével megoldjuk Tibi pótlását a védelemben.” -  fogalmazott trénerünk.

Nagy Tibor további pályafutásához sok sikert kívánunk!

#35

Gundel-Takács

Bence

#35 Gundel-Takács  Bence