20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő
Szűcs Kristóf: Jól éreztem magam a pályán
2017. február 15. - ujpestfc.hu
Fiatal védőnk alighogy aláírta profi szerződését klubunknál, szakmai pályafutásában jobbnál jobb dolgok történnek. 29-es számú játékosunknak vezetőedzőnk a ZTE elleni MK mérkőzésünkön bizalmat szavazott, ma U21-es válogatott behívót kapott.

Milyen volt, hogyan értékeled a Zalaegerszeg elleni Magyar Kupa mérkőzésünket?

Örülök a magabiztos győzelemnek, de természetesen nem szabad elfelejtenünk, hogy van még egy visszavágó, amire ugyanúgy kell majd készülnünk, mint az első mérkőzésre. Személy szerint nagyon jól éreztem magam a pályán, úgy gondolom, egy igazán jó mérkőzést játszottunk, ami a Videoton elleni bajnoki rajt előtt különösképpen jól jött mindenki számára.

Fanatikusaink teljesen megtöltötték a ZTE Aréna vendégszektorát, milyen volt így bemutatkozni egy tétmeccsen?

Rettentő jó érzés volt ennyi szurkoló előtt pályára lépni. Csak csatlakozni tudok a többi játékostársamhoz, miszerint köszönjük, hogy ilyen sokan elutaztak Zalaegerszegre, ahol igazi hazai hangulatot teremtettek. Legyen ez így Felcsúton is!

Nebojsa Vignjevic 20 perccel a vége előtt cserélt be, meglepett a döntése?

Igen, meglepett, mivel rajtam kívül a kispadon még sok jó játékos várakozott bevetésre. Remélem, tudtam élni a felkínált lehetőséggel, és bebizonyítottam mindenki számára, hogy tétmeccsen is meg tudom állni a helyem a csapatban.

Az U21-es korosztályos válogatott február 19. és 21. között edzőtábort tart Telkiben. A Magyar Labdarúgó Szövetség elküldte klubunknak a játékosbehívókat, a levélben Pávkovics Bence és a Te neved szerepelt. Hogy fogadtad a hírt? Milyen információid vannak a táborról?

A válogatott behívó csak még tovább fokozza a boldogságom, ez egyfajta jelzés számomra, hogy jó úton járok. Bencén kívül szerintem még jó pár ismerőssel fogok találkozni Telkiben. Az biztos, hogy ez a tábor elsősorban az edzésekről fog szólni. Bízom benne, hogy sok értékes tudással fogok gyarapodni, amit itt, Újpesten tudok majd kamatoztatni a jövőben.

#18

Bojan

Sankovic

#18 Bojan Sankovic